Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

 

Оценка: (0/5)

 
 

Има ли такова понятие като „удобно възбуден“. Да, има, ако включиш пухкава възглавница (или две) в сексуалните игри.

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

Може и да ти се струва, че няколко възглавници няма да направят голяма разлика, но, повярвай ни – ще я усетиш веднага. Малко повдигане на ъгъла тук, малко опора на корема за повдигане на дупето там.... възглавниците съвсем не се използват само в случаите, когато партньорът има по-малък пенис. Всеки може (и трябва) да се възползва от преимуществата, които донасят в секса.

Виж 5 пози с включени възглавници. Идеите от нас, оргазмите от теб!

1. Дълбокият напад

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

Дори да си била кръгла нула по математика в гимназията, бързо ще оцениш преимуществата на геомтрията, след като изпробваш тази поза. Легни като за мисионерска, но сложи под кръста си няколко възглавници. Но не една-две, а много (все едно ще правиш изложение на нова колекция възглавници в магазин за мебели). Увери се, че бедрата ти са почти на височината на пениса му. Сложи краката си върху раменете му, за да може той да проникне в теб толкова дълбоко, че очите ти да изскочат от орбитите си. Ако обичаш да се възбуждаш сама, чувствай се свободна да се докосваш там, където ти е най-приятно.

Секс пози за разнообразяване на мисионерската - галерията долу:

5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

2. Огнената долина

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

Сложи няколко твърди възглавници зад гърба му. Той трябва удобно да се облегне върху тях. После сложи и няколко възглавници под сгънатите му колене. Така той е легнал в секси „долината“ между възглавниците. Застани на ръце и колене, след което възседни големия му, твърд пенис (тук добави първата шега за пениси, която ти идва на ум). Тази поза е много по-удобна от обърнатата ездачка, защото ъгълът на проникване не е толкова екстремен, а напротив – добавя допълнителна стимулация за клитора ти и по-дълбоко прониквнане.

►►► Игра с анални топчета: пълен инструктаж

3. Обсадата

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

Една от най-интересните пози в списъка ще изисква от вас да си построите своя версия на укрепление от възглавници, но допълнителното усилие си струва. „Обсадата“ е особено благоприятна за мъжете, които не са твърде надарени, защото пенисът трудно ще се изплъзне. Освен това, ръцете му са свободни за стимулация на клитора и гърдите ти.

Когато си соло, възползвай се от тези секс пози за самозадоволяване (галерията долу):

11 соло секс пози за жени (които обичат себе си)

4. Дълбокото куче

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

Сложи две възглавници на ръба на леглото, но вместо да лягаш върху тях по корем, постави там сгънатите си колене. Ако има достатъчно място на леглото, разтегни се колкото ти е удобно, но дупето ти трябва да остане да стърчи апетитно нагоре. Нека той проникне в теб – усещането е неописуемо по-интензивно от обикновената кучешка.

►►► 9 мръсни секс мисли на мъжете за "кучешката"

5. Още една алтернатива на кучешката

5 начина да включиш възглавниците в секс игрите

Постройте си си „цилиндър“ от възглавници. Твоята работа ще бъде да го яхнеш. Но преди това, сложи отгоре любимия си вибратор, за допълнителна и по-мощна стимулация на клитора. Нека партньора ти (колегите от биратнския Cosmopolitan са илюстрирали партньорка, но изборът е твой) използва пръстите си и да ги сложи във влагалището, в ануса или в двете едновременно. Нека той/тя усети стяганията около пръста си, докато ти получаваш оргазъм.


Виж ощеНово в Cosmo