Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 начина да стигнеш до оргазъм без секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Кой може да познае защо не би искала или не би позволила членът на партньора ти да влезе в теб?  

5 начина да стигнеш до оргазъм без секс

Може би доброволно се отказваш от секса, когато си в цикъл, имаш това право. Може би пазиш девствената си чест – това също е твой избор. Или пък здравето ти не го позволява. А може и да не си в такова настроение. Но това съвсем не е повод да лишаваш и себе си, и своя любим от удоволствие.

5 пози за секс под душа

Ето няколко изобретателни пози, които ще ви позволят да правите секс, пропускайки „основното ястие”.

1. Маймунки

Този вариант прилича на анален секс, но в действителност не е такъв. Легни по корем и нека партньорът ти легне върху теб. Нека той вземе малко лубрикант, смаже с него областта между двете части на дупето ти и плъзне члена си точно между тях. Но без да го вкарва никъде (напомня на секса между гърдите, за който вече си чувала)

Искате да разнообразите усещанията? Остани легнала по корем, а нека партньорът ти се обърне на 180 градуса, тоест с лице към краката ти, и прави същите палави движения с дупето ти.

►►► Виж тук 11 факта, които да знаеш, ако не можеш да свършиш!

2. Гръдно удоволствие

Сексът между гърдите също е добър вариант за интимност без проникване.
Сексът между гърдите също е добър вариант за интимност без проникване.

Наясно си, че е напълно осъществим и при не много големи гърди. Остава само да избереш някоя поза за този начин: ти си отгоре, а той лежи по гръб; той е отгоре или ти си на колене между краката му.

3. Надбягване с понита

Понито е голям симпатяга – като „учебно” конче. А тази поза е компромисен вариант на класическата ездачка.

Събуй дънките на твоя любим (защото ципът им в тези моменти е опасен), но му остави боксерките. Оседлай партньора си, целувайки го по врата, и съблазнително поклащай гърди пред очите му. Наслаждавай се на това как целува и гали зърната ти.

Потъркай чувствителните си точки в пубиса му и в изпъкналите му части, набъбващи и втвърдяващи се под бельото му при всяко твое докосване.

5 креативни пози за секс в хотела

4. Всичко под ръка

Модифицирайте позата 69.
Модифицирайте позата 69.

Мислиш, че през студените есенни дни място под мишницата ти има само термометърът? В грешка си. Ето вариант, който болните от ангина или от някое друго актуално заболяване на гърлото ще оценят.

Модифицирайте позата 69: ти лежиш по гръб, мъжът се намества отгоре, но членът му не се насочва към устата ти, а към низшата под мишницата ти (добре смазана, както и в предишните случаи).

Със свободната ръка можеш да галиш топките му, дупето му, ако не е против и ануса му. В това време той ти доставя удоволствие с език или с пръсти, както предпочитате.

5. Да устоиш на всяка цена

И при изправената поза има лайт вариант. Застани с лице към стената и леко се наклони напред. Дръж се за стената или за някой шкаф за равновесие, стисни крака. Нека партньорът ти застане зад теб и промуши между бедрата ти влажният си от лубрикант пенис.

Поиграй си с ъгъла на наклона, за да намериш позата, в която членът му стимулира клитора ти. Или пък някой от вас може да го направи с пръсти.

►►► Виж тук още 8 хитри начина да получиш разтърсващ оргазъм без секс!

 


Виж ощеНово в Cosmo