Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всички сме чували за Кама Сутра и знаем, че това е стара (и много сексуална книга), но повечето от нас смятат, че тя е енциклопедия със страхотни секс пози.

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Всъщност само една малка част от книгата е с такова съдържание. Останалите 80% се фокусират върху философията на любовта и как да поддържаме желанието. 

Добре е да започнеш с основните пози за начинаещи. След това, когато се почувстваш по-уверена, може да преминеш към по-сложните и трудни позиции. Колкото по-малко напрежение изпитваш, толкова по-добре!

5 пози от Кама Сутра, при които той полага усилия, а ти се наслаждаваш

1. Лотус

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Тази поза е бавна и нежна, така че е страхотно начало на експериментите с Кама Сутра. Ако искаш повече интимност и контакт с очи, тази поза ще ти даде всичко това. Седнете един срещу друг на леглото или на пода. Нека той застане с преплетени крака в поза лотус, а ти го обгърни с ръце и крака. Имаш по-голям контрол над движенията и може да определяш темпото. Партньорът ти може да смуче и целува гърдите и шията ти, за да те възбуди още повече.

2. Вода и мляко

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Застанете на колене, като той е зад теб. Нека постави члена си като пуска ръцете си под мишниците ти, като леко притиска  тялото ти. Има свободата да гали гърдите и клитора ти и с леки докосвания да те възбуди без да вкарва члена си във влагалището до степен, до която не можеш да издържаш от желание.

►►►Cosmo Кама Сутра - 5 секс пози за мускули

3. Охлювът

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Знаем, че охлювът не е от най-сексапилните животни, но нека не обръщаме особено внимание на името на позата. Ето как да я изпълните: ти лягаш по гръб и вдигаш краката си нагоре, а половинката ти застава отгоре и допира колената ти до раменете си.

4. Преплетени бамбуци

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Ти си легнала по гръб, а половинката ти е отгоре. Трябва да прехвърлиш единия си крак върху рамото на партньора, а другият остава в легнало положение. В това време той е изправен на колене. Тази секс поза позволява ъгъл, благодарение на който може да се стимулира G-точката.

Секс трикове за горещ секс

5. Ездачката

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Мъжът е легнал по гръб, а ти си отгоре. Обърната си с гръб към лицето му и си се подпряла на дланите си. докосвайки се с долната част на корема си до неговия член, като едновременно докосваш корема си, вътрешните части на бедрата, гърдите си до неговото тяло. Oсобена наслада предизвиква докосването на вътрешните части на бедрата.

5 лесни Кама Сутра секс пози за начинаещи

Колкото и да сме свикнали да свързваме Кама Сутра с източник на идеи за смяна на позите, това не е всичко, на което книгата учи. В Кама Сутра ще откриеш съвети и как да съблазниш обекта на желанието си. Виж кои са най-странните съвети, които събрахме на едно място!

1. Той трябва да подръпва мустака си. 

2. Той трябва да прави звуци с ноктите си. 

3. Той трябва да носи аксесоари, които подрънкват. 

4. Той трябва да рисува знаци с пръчка в земята пред избраницата си. 

5. Той трябва да подарява на жената ароматни подаръци. 

6. Той трябва да докосва косата на жената, когато тя се разсейва. 

7. Отблъсни мъжа, ако се опита да те целуне. Наръчникът определено подкрепя жените за осъзнаване на тяхната сексуалност. И изглежда е важно да влезеш в ролята на трудно достъпна.

8. Просто си седи кротко и не спирай да се взираш в обекта на твоето желание.


Виж ощеНово в Cosmo