Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 -те най-често срещани секс притеснения на мъжете

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако не знаеш, да ти кажем - мъжете също имат секс страхове и са несигурни по някои сексуални въпроси...

4 -те най-често срещани секс притеснения на мъжете

Често се смята, че жените са по-несигурни от мъжете, когато става дума за секс. Това е така, защото мъжете по-рядко си признават, особено по въпроса със сексуалното представяне.

Британският секс експерт Трейси Кокс твърди, че мъжете всъщност изпитват много несигурност и притеснения в секс ситуации, защото обществото все още ги възприема като доминатори и те трябва да се държат като такива и в спалнята, дори да не се чувстват особено силни. Именно тези очаквания принуждават все повече мъже да се отказват от секса.

Типове мъже според стила им на готвене

Проучване на фармацевтичната компания Pfizer, която произвежда „Виагра“ е провела проучване сред 2000 мъже по света. То показва например, че 59% от италианците, които са считани за най-потентни в света, са много несигурни в секса.

Ето четирите основни мъжки драми в спалнята и няколко съвета как да помогнеш за преодоляването им:

Няма да издържат достатъчно дълго

Сексът в порнофилмите е много подвеждащ, когато става дума за издържливост (и размер). Обикновените мъже остават с впечатлението, че трябва да са маратонци, за да се представят добре. Проучване сред 10 000 двойки в щата Ню Мексико показва, че средната продължителност на акта е седем минути. Според сексолога д-р Хари Фиш, точно толкова са нужни на жената, за да стигне до оргазъм.

4 -те най-често срещани секс притеснения на мъжете

Мъжете също се притесняват от телата си

Ако си мислиш, че само ти не се чувстваш добре гола, бъркаш. Шейсет и три процента от мъжете искат да отслабнат, а 41% смятат, че хората винаги ги съдят по външния вид, сочи проучване на Today.com. Следващия път, когато се притесняваш, че приятелят ти ще забележи няколкото килограма отгоре, знай, че той се притеснява ти да не забележиш неговите. Не му натяквай, защото го нараняваш.

Страх ги е да не те разочароват

Най-често срещаните страхове на мъжете – представяне и еректилна дисфункция – са резултат от притеснението им, че са лоши любовници. Но понеже не искат да излезе, че не знаят какво правят, ги е страх да попитат за насоки. Това води до незадоволителен секс и за двамата. Бъди положителна и давай насоки, но не поучавай. И двамата имате нужда от открито и постоянно потвърждение, че нещата се получават както трябва.

Притесняват се колко е важен размерът

Откакто свят светува това е голям проблем за мъжете и смешното е, че няма толкова отношение към задоволяването на жените, колкото към мъжкото его. Проучване показва, че средната дължина на американския пенис е 13.44 см и около 95% от американците влизат в нормата. По-важното е, че жените не се интересуват особено от този въпрос. Това трябва да се напомня на мъжете редовно, особено когато започнат „да си ги мерят“, а и не искаш да комплексираш приятеля си и той да страда от постоянна сценична треска.


Виж ощеНово в Cosmo