Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 неща, които той не иска да чуе в леглото

 

Оценка: (0/5)

 
 

Защо някои хора изпитват нужда да кажат нещо преди, по време или след секс? Какво толкова има за обсъждане...?

4 неща, които той не иска да чуе в леглото

Разбира се, че единственото, което може да се коментира в такъв момент е това, което правите ви двамата в леглото и нищо друго.

Ето ги 4-те неща, които никой мъж за нищо на света не иска да излизат от устата на жената, с която си е легнал.

Какво казваш ти:

„Вътре ли е вече?“

Какво си казва той:За него този въпрос може да бъде преведен по два възможни начина: или наистина е маломерен, или просто си свикнала с по-тежка артилерия. Ако проблемът е в малкото приятелче, ами със сигурност ще разбере накъде биеш и... допълнително ще го нараниш за нещо, което така или иначе си знае. Но, ако ти си концертната зала... вероятно ще му се прииска да посети концерт на по-неизвестна група, която не продава толкова много билети.

Какво казваш ти:

„Искам да те гледам как спиш“.

Какво си казва той:„Леле, какъв е този шум? Не, не, едва ли има часовник с кукувичка. Това са птиците, които кръжат около главата й и заради тях е толкова вятърничава“. Да гледаш един мъж, докато спи, за него е само стъпка преди правенето на кукли от косата му. Той си мисли: „Не заспивай. Може да се събудиш плешив или по-лошо... обвързан с тази психопатка“.

Какво казваш ти:

„Това ли беше?“

Какво си казва той:Мъжете и жените имаме различни очаквания за секса. Момчетата се надяват, че макар не всеки опит да бъде достоен за олимпийски медал по издръжливост, то поне ще получат отличен заради положените усилия. Този въпрос се превръща в карфицата, която забиваш в балона на егото им.

Какво казваш ти:

„Бившият ми правеше...“

Какво си казва той: Няма нищо по-скапващо настроението му от споменаването на бившия ти преди, след и особено по време на секс. Със сигурност бившият ти е имал поне няколко фантастични трикчета в репертоара си, за да ти помогне да достигнеш до пълно блаженство (все пак е бил с готина мацка като теб!), но освен това открадна дебитната ти карта и преспа с най-добрата ти приятелка, докато ти беше на работа (примерно!). Припомни си тези дребни детайли.

 


Виж ощеНово в Cosmo