Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 извратени секс-пози с белезници

 

Оценка: (4/5)

 
 

Някои секс-играчки са с доста странно приложение в секса, и не е лесно да отгатнеш точно как да ги използваш.

Но белезниците са класика!

4 извратени секс-пози с белезници

И всякаква информация кои пози в секса ще ти донесат най-голямо удоволствие, ако включиш в играта и белезниците, както и съвети какви точно да си купиш от магазина, или дискретно онлайн.

4 извратени секс-пози с белезници

Ако белезниците те възбуждат, да знаеш, че не си единствена. В скорошно проучване по въпроса 26% от анкетираните са признали, че биха искали да включат белезниците в сексуалния си живот, а 15% са казали, че редовно ги използват. Защо ли белезниците са толкова секси? На първо място, заради контрола или... липсата на такъв – това е най-сериозната причина. Това има много общо с ежедневната рутина, в която си, и която искаш да разчупиш.

13 секс пози в стил "50 нюанса сиво"

„За хора, които постоянно контролират нещата в ежедневието си – работа, срещи, прекалено много задачи и т.н., да се откажат от контрола в спалнята, е голяма стъпка” - казва Емили Морс, сексолог и водещ на предаване на сексуална тематика – „Това им позволява да се отпуснат, и да изпитат удоволствие, да мислят само за себе си, не за другия. Същото важи и за онези, които са по-пасивни в ежедневния си живот – възможността да доминират и да бъдат тези, които контролират ситуацията, ги възбужда.”

4 извратени секс-пози с белезници

От която и категория да си, тези четири пози, включващи белезници в леглото, ще ти харесат. Току виж си поискала ти него да „закопчаеш” като изненада през уикенда. Виж няколко съвети от популярни сексолози!

Еротика и изкуство


Виж ощеНово в Cosmo