Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

4 изненадващи предимства на секса с обрязан мъж

 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато във филмите стане въпрос за обрязан пенис, сценарият винаги е комедиен.

4 изненадващи предимства на секса с обрязан мъж

Спомняш ли си епизода от „Сексът и градът“, в който Шарлот отказа да спи с мъж, докато не се обреже? (След това той мина под скалпела заради нея, но я заряза, защото искаше обрязаното му достойнство да обиколи възможно най-много жени.) Или онази серия от „Приятели“, в която Джоуи трябваше да се прави на необрязан за роля, а Моника измайстори „кожа“ от шунка?

Секси известни мъже по бански

Подобни сцени докарват смях на зрителите, но реалността е различна. Обрязването на пениса е противоречива процедура (основно, защото повечето родители не питат невръстните момчета искат ли я или не).

►►► Виж тук 9 стресиращи неща в това да имаш пенис

Причините за обрязването при мъжете са различни и варират от спазване на традиции и хигиенни съображения, до медицински причини.Традицията при обрязването е била силна и при британското кралско семейство, докато не се появява принцеса Даяна и отказва да подложи синовете си Хари и Уилям на процедурата.

4 изненадващи предимства на секса с обрязан мъж

Ползите от обрязването на пениса са добре документирани, но сега ще се съсредоточим върху ново изследване на учените от Университета в Чикаго, публикувано в Журнала по сексуална медицина. Проучването е направено с помощта на мъже, които са се подложили доброволно на обрязването.  

10 типа ергени и техните лоши качества

Ето и плюсовете на секса с обрязан мъж:

1. Всички изпитват повече удоволствие.

95% от хетеросексуалните мъже, участвали в проучването твърдят, че техните партньорки са били много удовлетворени от обрязания им пенис (много ясно, че така ще кажат). Но други изследвания показват същите резултати, като доста жени отбелязват, че качеството на сексуалния им живот се е подобрило след обрязването на мъжете им.

►►► Виж тук 7 неща, които да знаеш, ако му е много малък

2. По-малко секс инциденти.

При обрязания пенис можеш да очакваш по-малко секс-иденти.
При обрязания пенис можеш да очакваш по-малко секс-иденти.

И мъжете, и жените обясняват, че сексуалното удоволствие е било по-голямо, защото не се притесняват дали ще наранят пениса. Само този, който е страдал от скъсването на т.нар. юздичка знае колко болезнено може да бъде.

3. Актът продължава по-дълго.

Обрязаните мъже издържат по-дълго, без да достигат до оргазъм, защото пенисът не е толкова чувствителен, след като се премахне кожата около него.

4. По-нисък риск от полово предавани заболявания.

Няколко проучвания доказват, че обрязаните мъже по-рядко се разболяват от ХИВ, сифилис, гонорея и генитален херпес. Лекарите дори съветват мъжете от държави, където върлува СПИН, да се обрязват като средство за защита.


Виж ощеНово в Cosmo