Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

4 горещи пози за секс в кола

 

Оценка: (4/5)

 
 

Сексът в автомобил може да бъде много горещ!

4 горещи пози за секс в кола

С идването на топлото време автомобилът става примамливо място за секс от мнго двойки.  Ако не си опитвала, сега му е времето!

Директно превключваш на по-висока предавка, нищо, че си си паркирала и автомобилът не се движи. Тръпката напомня за някакво забранено удоволствие. Има ли вероятност да ви хванат, става още по-горещо!

Виж всички пози!

4 горещи пози за секс в кола

Шофиране от задната седалка

Как се прави:

Бутни седалката до шофьора възможно най-близо до таблото, като облегалката е полегнала. Нека той седне на задната седалка, и качи краката си от двете страни на облегалката на предната седалка. Ти седни върху него, с лице към предното стъкло. В зависимост от модела на колата, теглото и височината ти, може той да коленичи и да огъне краката ти, колкото позволяват. След това единственото, което трябва да направиш, е да си поиграеш със скоростния му лост, държейки се за облегалката.

Правила за безопасност:

Колата трябва да е загасена, а вие да сте на пътническите седалки, не на тази за шофьора, за да се избегнат всякакви инциденти. Сложи кърпа на седалките, за да не ги изцапате.
 

Защо тази поза е страхотна:

Това е поза, която, независимо от размера на колата, доставя голямо удоволствие и на двамата. Жената е отгоре, което й дава възможност да определя правилата и да властва, докато реши да продължи, легнала по гръб. За да стане още по-горещо, мъжът може да бъде вързан с предпазния колан, и движенията му да бъдат ограничени.

Задна прашка в седнало положение

Как с прави:

Мъжът е седнал на пътническата седалка, а ти си върху него, с гръб към него. Ако краката ти са между неговите, а не отстрани, позата става още по-компактна и гореща.
Защо тази поза е страхотна:

Ти контролираш дълбочината на проникването и ритъма, а той има лесен достъп до клитора ти.

Класическата тантрическапоза "Яб юм"

Как се прави:

Тази  поза е идеална за предната седалка до шофьора. Той сяда, ти го яхваш (в колата ще е трудно той да седне в поза лотус, а ти да го обгърнеш с крака).
Защо тази поза е страхотна:

Ако сте на място, където никой няма да наруши спокойствието ви, можете да се отдадете на дълъг и страстен секс, тип медитация. Ако нещо се разсееш, свий мускулите на влагалището, за да възбудиш и него повече. Тази поза е една от най-интимните пози въобще. Телата ви са едно до друго, а ръцете ви са свободни, за да стимулирате които си искате ерогенни зони.
**Съвет от професионалист: Сама определяй темпото си. Когато си активна, а не пасивна страна в тази поза, оргазмът ти ще бъде много по-силен.

Вързана с колана

Как се прави:

Той лежи по гръб на задната седалка, а ти връзваш ръцете над главата си с предпазния колан, и го яхваш.
Защо тази поза е страхотна:

Тази поза е за момичета, които знаят какво искат, и как да го получат. Стимулацията на клитора е силна, а достъпът до партньора – неограничен.


Виж ощеНово в Cosmo