Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

13 тревожни знака за сексуалните ти отношения

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако забележиш някои от тези 13 постъпки от твоя парньор, трябва сериозно да се замислиш, дали той е за теб.

13 тревожни знака за сексуалните ти отношения

Секс пози според неговата зодия

На него му е все едно за твоя оргазъм

Ако той не се страе да ти достави удоволствие и се интересува само от собственaтa си наслада, това не вещае нищо добро.

Той говори непочтително за тялото ти

Не е казано, че трябва да бъде очарован от стриите и целулита ти, но все пак няма право да те унижава. Никой не е съвършен.

Той ти създава комплекси

У всеки човек има известна доза неувереност в самия себе си, но ако той постояно критикува недостатъците ти е добре да се замислиш, дали изобщо има някакво уважение към теб

Toй се подиграва на фантазиите ти

Ако той се подиграва на фантазиите ти, никога няма да се почусвташ достатъчно сигурна и комфортно да изразиш, каквито и да било, важни неща, свързани със секса.
Ако той се подиграва на фантазиите ти, никога няма да се почусвташ достатъчно сигурна и комфортно да изразиш, каквито и да било, важни неща, свързани със секса.

Дразнят го молбите ти

Ако ти го помолиш да направите нещо по-различно, а той е раздразнен от молбата ти или най-малкото е смутен, това не добре.

Принуждава те

Във връзката си трябва да се чувстваш удобно и комфортно да кажеш „не“. Ако той постоянно те принуждава да правиш неща против волята си, това говори за сериозен проблем с егоизма.

Неприятно ти е да го целуваш

Ако се чувстваш неудобно от неговите целувки или прегръдки, най-вероятно, той не е твоят човек, въпреки че е страхотен в леглото.

Трябва да си представиш друг

Ако в името на оргазма, се налага да си представяш друг мъж, нещата са зле.

Той казва, че не си добра в леглото

Да предположим, че ти не знаеш, как да му направиш виртуозна свирка, като бившата му приятелка. Но това не е причина да ти го повтаря постоянно.

Какво възбужда мъжете от всяка зодия!

Виж какво  харесват мъжете от всички зодии и си направи перфектния план как да го свалиш!
Виж какво харесват мъжете от всички зодии и си направи перфектния план как да го свалиш!

Той е против контрацепцията

Ако той откаже да обсъдите методи за контрацепция, така че да се чувстваш сигурна, не може да става и дума да продължиш да се виждаш с този мъж.

 Не сте на една вълна

Ако той иска секс 2 пъти в седмицата, а ти веднъж да ден – опитай се наго насърчиш да го правите по-често. Ако е крайно несъгласен на компромиси, нямате бъдеще заедно.

10 неща, които не знаеш за секс терапията!

13 тревожни знака за сексуалните ти отношения

 Налага ти се да симулираш

Другата крайност – мания по твоите оргазми. Понякога тя може да придобие толкова плашещи размери, че да ти се налага да симулираш, за да се успокои.

 Той е нежен с теб, само по време на секс

Чудесно е когато той ти прошепва нежности и комплименти по време на секс, но е ужасно грозно, ако те са породени само от похот.


Виж ощеНово в Cosmo