Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 секси неща, които да направиш с телефона си

 

Оценка: (0/5)

 
 

Използвай телефона си по най-добрия начин!

12 секси неща, които да направиш с телефона си

1. Включи фенерчето на телефона в тъмната спалня, за да осветиш различни части от облеченото си тяло. Инструктирай своя партньор да проследи светлината и махне всяка дреха, към която насочваш фенерчето.

2. Започни видео чат и кажи на своя човек да застане така, че да виждаш ръцете му, докато сама доставяш удоволствие на себе си. Когато приключиш, е негов ред за кулминация, и твой – да гледаш.

►►►Стани кралица на горещите сексемеси и голи селфита

3. Изпрати му съобщение с любимия си секс спомен. Започни със „Помниш ли, когато...“, а после го помоли да продължат горещата история в детайли. Нека преразказът по-късно ти послужи за вдъхновение по време на соло сесия.

12 секси неща, които да направиш с телефона си

4. Изпрати аудио файлове до партньора си с въпроси като „Кое би предпочел да целунеш – врата или зърната ми?“.

5. Маркирай локация, станала част от секс фантазиите ти, в мобилното приложение с карти – например изкусителния винен бар или местната библиотека. Изпрати координатите на половинката си, озаглавени „Моят списък с места, където искам да го направя.“

6. Свалибезплатномръснишкоприложение като Kindu, което позволява на теб и партньора да отговаряте на нови фантазии и пози с Да, Не или Може би, за да видите дали помежду ви имате съвпадение.

►►►Какво иска да види той в голото ти селфи

7. Настрой таймера за след три минути, след които да започнеш с изпълненията в леглото, казва сексологът Меган Стъбс. При следващото извъняване смени позата, а после повтори, докато откриеш движението, което подлудява и двама ви.

8. Използвай приложениетоси за банкиране, за да изпратиш на любимия си 20 лв. В секцията за описания на превода напиши: „Твоето предизвикателство е да намериш нещо секси, с което да си поиграем тази вечер.“

9. Направи аудио запис на следващото си горещо приключение (със съгласието на партньора). Когато хапвате навън по-късно през седмицата, небрежно пусни аудио файла, за да го възбудиш.

12 секси неща, които да направиш с телефона си

10. Настрой телефона си на вибрация (с безплатно приложение като iVibe Vibrating Massager), докато се наслаждаваш на орална любов. Задръж вибриращия телефон върху зърната си, за да усетиш секси гъделичкане не само долу, но и горе.

11. Направи скрийншот на снимка на секс играчка за двойки, на която си попаднала онлайн. Напиши „Искам я!“ върху изображението с опцията за редактиране и го изпрати на знаеш кого.

12. Щракни и изпрати на своя партньор снимки на извивките си в близък план, като го накараш да познае от коя част на тялото са те. Направи го обаче чрез безопасно и криптирано приложение за съобщения като Dust.


Виж ощеНово в Cosmo