Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

11 неща за секс в банята, които не знаеш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Сексът във ваната винаги е бил популярен сред двойките.

11 неща за секс в банята, които не знаеш

Едни пристъпват към него заради сложните условия в апартамента, други – от любов към експериментирането. А трети, които са най-опитните, знаят, че топлата вода усилва чувствителността. 

Приятно и полезно Естествено, мокрият секс си има и своите минуси. Основният от тях е ограниченото пространство за действие, все пак не е лесно дори да се разположите двамата в стандартната вана метър и половина. А освен това трябва и да се движите, и да ви носи удоволствие.

Започваме с техниките за безопасност.

Виж кои са те!

Ще е добре да сложите дръжки на стената, които ще ви помогнат да запазите равновесие, или поне да купите силиконова подложка – тя няма да позволи на краката ви да се плъзгат

11 неща за секс в банята, които не знаеш

Водата отмива естествената смазка на влагалището (както, също така, и лубриканта на водна основа), затова използвайте силиконови смазки: благодарение на плътната си текстура, те ще останат надеждни

По същата тази причина (измиването) спермицидите не биха свършили работа за средство за контрацепция. Презервативите също: водата може да влезе в презерватива и той да се изхлузи или скъса. Остават само таблетките и спиралите.

Пристъпвайки към основната част, се убедете, че по вас не е останал сапун или подобни хигиенни препарати. При попадането вътре могат да предизвикат алергична реакция.

11 неща за секс в банята, които не знаеш

Секс-играчките трябва да са напълно водоустойчиви. Обикновено това е написано на опаковката. Но все пак отвори капачето, под което стоят батериите, и се убеди, че има силиконово уплътнение, което да осигурява херметичност.

Да виждаш основното под душа е удобно за любителите на оралния секс. Мъжът стои под душа, а водната струя, насочена към тила и гърба му, създава ефект на хидромасаж. Ти си пред него на колене – осъществена мъжка мечта! И лично контролираш чистотата на предмета, преди да си го сложиш в устата. Обратният вариант: стоиш до колене в топлата вода (единия си крак можеш да сложиш на ръба на ваната), мъжът е седнал. Може да те стимулира и с език, и със струята на душа.

37,5 градуса – максимална температура на водата за игра. Ако е по-топла, са възможни проблеми с ерекцията

На една вълна напълни половината вана с вода. Повече не, защото ще наводните съседите от долния етаж. Пръв влиза мъжът и сяда в центъра на ваната със сгънати крака под себе си. Ти си отгоре – с гръб или с лице към него, подпирайки се на ръбовете на ваната. Движенията ви ще създадат приятни галещи вълни.

11 неща за секс в банята, които не знаеш

Попаднала под стуята застани на четири крака на дъното на ваната. Постави пуснатия душ под корема си: докато ваната се напълни, струята ще те гали. Мъжът е отзад в поза „кучешката” и те придържа за бедрата или талията. Това е имитация на екстремна ситуация: правите любов, а в същото време водата приижда и... аха и да ви потопи. Ще успеете ли да свършите навреме?

Дръж така застанете лице в лице. Облегни гръба си на стената, а краката – на краищата на ваната. Така мъжът няма да трябва да поема цялата тежест на тялото ти, това ще запази силите му за допълнителни маневри. Държи те за бедрата. А ти се държиш за специалните дръжки, предварително поставени в банята (можеш да се сдобиеш с тях от всеки сексшоп). Постави душа така, че водната струя да пада на гърдите ти – допълнителна стимулация на ерогенните зони.

Хубава изненада "Най-мощният вибратор", който някога човечеството е изобретило, вече е купен от по-голямата част от нас. Стои в банята, казва се пералня. Включи я на центрофуга и нека един от двама ви да се опре на горната ѝ част с дупе, а другият да застане отпред. От допълнителните вибрации усещанията ви ще станат доста по-ярки. Можете да експериментирате и да засилите усещането: почти всички съвременни перални имат няколко различни скорости на центрофуга, съответно, ще се различават и по честота на вибрациите. И като бонус – шумов фон за маскиране: „Какво правихте толкова дълго в банята?” – „Прахме!”.


Виж ощеНово в Cosmo