Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

11 напълно основателни причини да не гълташ

 

Оценка: (4/5)

 
 

Освен причината „просто не искам“, защото това е единственото, което наистина има значение.

11 напълно основателни причини да не гълташ

Нямаме нищо против оралния секс. При правилните обстоятелства може да бъде доста приятно! Но, към края, нещата са склонни да се усложнят. Той трябва да свърши по един или друг начин, оставяйки ти три възможности: издърпваш устата си толкова бързо, приемаш съдбата си и изплюваш спермата назад или ...преглъщаш.

Виж как художник рисува портрети на звезди, правещи орална любов (снимки долу):

Художник създава портрети на звезди, които правят орален секс

Съществуват причини, заради които наистина не си длъжна да го правиш!

1. Просто си си измила зъбите! И всеки знае, че не трябва да ядеш, след като си ги почистила, това е лоша хигиена на устната кухина.

2. Независимо от това, което ти казват, наистина няма достатъчно протеини в спермата, за да те убедят да го направиш. Семенната течност не е чудесна закуска след тренировка. Има леки следи от протеини, но това едва ли е от значение. Има повече протеини в неща, които са много по-приятни за преглъщане, като, да речем, млечни шейкове!

3. Току-що си хапнала картофки и наистина желаеш нещо сладко, а не солено. И спермата определено е по-солена, отколкото сладка. Ще развали цялата ти вкусова палитра.

11 напълно основателни причини да не гълташ

4. Бихте могли да правите някое от тези други много приятни неща! Отидете на разходка! Изпечете торта! Пийте малко вино!

5. Преяла си на вечеря. Просто няма повече място в стомаха ти, дори за една хапка (или капка)!

►►►9 мъже за тайните на перфектния орален секс

6. Имаш да му кажеш нещо наистина важно и е грубо да говориш с пълна устата.

7. Ти си на наистина строга диета, в която ядеш само зеленчуци и несолени ядки. Спермата просто не е в хранителното ти меню за тази седмица! Може би някой друг път (но по-вероятно не).

11 напълно основателни причини да не гълташ

8. Какво ще стане, ако повърнеш? Дали семенната течност е дразнеща?

9. Ти пазиш момента за специален повод и тази вечер просто не е такава. Но някой ден! Скоро! Може би. Вероятно. Май по-скоро не.

10. Ти чакаш момента, в който жените и мъжете ще имат равно заплащане. Чак тогава ще си готова да погълнеш спермата му.

11. Той трябва да бъде благодарен, че изобщо си го възнаградила с френска любов. Много по-малко би трябвало да го интересува дали гълташ или не.


Виж ощеНово в Cosmo