Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 знака, че той обожава сексуалната ви химия

 

Оценка: (0/5)

 
 

Чувстваш ли, че когато правиш секс с него, сякаш сте създадени да го правите цял живот? Толкова сте перфектни.

10 знака, че той обожава сексуалната ви химия

Провери дали той не смята същото. Макар сексуалната химия да не е нещо, което може да закрепи или развали връзката й, наличието й несъмнено улеснява взаимоотношенията.

Секс пози за мръснишки секс (18+)

1. Можете да си комуникирате както с думи, така и без.

Две души, споделящи едно тяло – магическо, а? Без да ставаме лигаво романтични, казваме с абсолютна сигурност, че партньорът ти е повече от впечатлен, ако можете да си говорите мръсотии в един и същи стил или само да се погледнете в очите и вече знаете, че трявба да си разкъсате дрехите.

2. Имате си пълно доверие.

Добрият секс и доверието вървят ръка за ръка. Има ги очевидните неща: да знаеш, че партньорът ти използва предпазни средства или не страда от полово предавани болести. Но също е важно, защото той познава тялото ти и те уважава.

►►► Виж тук 9 секс трика да направиш оргазма му по-силен

3. Нямаш нищо против да експериментираш.

Дали искате да правите тройка, да изпобвате нова секс играчка или поза ала „50 нюанса сиво“, вие сте свободни да експериментирате, защото си вярвате (виж т. 2). А това означава, че сексът никога няма да ви доскучее.

4. И двамата сте готови да се нахвърлите един на друг на момента.

10 знака, че той обожава сексуалната ви химия

Ненормално яко е как успявате да се възбудите един друг за секунди. Той иска един бърз 10-минутен секс? Няма проблем, ти си насреща.

5. Сексът никога не се усеща като задължение.

Никога не усещаш, че нещата не вървят или че правите секс, само за да правите секс. (Единият е възбуден, а другият иска да му угоди). Наслаждавате се един на друг често и това ви идва естествено.

Секс ХОРОСКОП за всички зодии 2016

6. Никога не говорите за секса прекалено сериозно.

Може да се смеете на глупави инциденти, като например един от вас да се изтърси от леглото. Никой не се ужасява, ако ти дойде мензиса по средата на забавленията или без да искаш го захапеш леко за пениса. Това е просто секс. Да, невероятно изживяване, но понякога неловко или смешно.

7. Сексът никога не е егоистичен.

Ако единият от двама ви не е стигнал до края... не, това няма как да се случи при вас. Никой от двама ви не е егоист и не би оставил нещата така.

►►► Виж тук 5 пози, в които дупето ти изглежда най-апетитно

8. Можете да говорите, ако нещо не е наред.

10 знака, че той обожава сексуалната ви химия

Преди, по време и след – няма проблеми! Говоренето за секс никога не се усеща странно или нетипично.

9. Карате се да се чувствате желани един друг.

Чувстваш се секси по време на секс. Това може да звучи като очевидно заключение, но не винаги се случва така. Начинът, по който той те гледа и докосва възбужда теб, това от своя страна възбужда него, от там отново теб – кръгът се завърта, докато и двамата не стигнете до най-невероятния оргазъм.

10. Знаете, че нищо от това не е толкова важно.

Не премисляте нещата твърде много. Ако всички елементи си паснат като парченца от пъзел, супер! Ако не, пак ще продължите да правите секс. И това е прекрасно.


Виж ощеНово в Cosmo