Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 типа оргазма при мъжете

 

Оценка: (0/5)

 
 

Не само жените са призвани да получават незабравими, уникални и какви ли още не оргазми (когато изобщо ги получат, разбира се).

10 типа оргазма при мъжете

Мъжката част от населението също има какво да разкаже за моментите на върховна сексуална наслада. На нас ни остава да слушаме.

13 секс пози в стил "50 нюанса сиво"

1. Съвсем първият оргазъм.

Има моменти, оформящи живота на човек. За велики мъже, като Нелсън Мандела и Мартин Лутър Кинг, тези моменти повлияват на историята. За други, това е моментът, в който осъзнават, че са способни да еякулират. Някъде по това време, те решават, че ще отделят цялото си внимание, време и ресурси да начинанието. Веднага, след като проверят дали след първия оргазъм в живота им, пенисът си е още на мястото.

2. Срамното свършване.

То се случва по време на мастурбиране, когато мъжът е прекъснат от ситуация, извън неговия контрол. Дали на компютъра, вместо порно изведнъж не се е пуснало анимационно филмче или урок по грим? Той проверява камерата, за да е сигурен, че случайно не се е снимал с нея, оглежда дали родителите му не са се прибрали по-рано... но в крайна сметка завършва започнатото, след което се чуди какво прави с живота си, засрамен до мозъка на костите си.

►►► 9 трика да направиш оргазма му много по-силен

3. Оргазъм тип „твърде страхотен, за да е истина“.

10 типа оргазма при мъжете

Има секс и има СЕКС. Секундата, в която той осъзнае разликата между двете, светът започва да му се струва едно по-добро място. Първият наистина умопомрачаващ оргазъм по време на секс наистина отваря очите. Мадона дори е написала песен за него. Сещаш се, онази, в която текста е само за секс...

4. „Сухият“ оргазъм.

Първият път, когато разбере, че е свършил, но едва ли не няма каквато и да било сперма... е шокиращ. Тогава разбира, че може би трябва да си даде малко почивка от секса/мастурбирането, за да презареди „соковете на изобилието“.

5. Мистериозното изчезване.

Всичко е наред – току-що е свършил, но... доказателствата не са налице. Изчезнали са яко дим. Семенната течност е странно нещо – уж трябва да е там, а всъщност не е. Насочил е пенисът си не където трябва и сега трябва да я издири и почисти. Само да си почине малко след преживяването.

5 секс пози за идеално тяло

6. Мастурбирането от чиста скука.

Типовете оргазми, които вече изброихме обикновено се случват само веднъж. Този, обаче, е познат на всеки мъж, които си доставя редовно удоволствие сам. Има свободни 45 минути, преди да трябва да излезе. Вече е проверил всичките си социални медии по телефона, играл е на игри, а сега няма какво да прави. Защо да не убие времето по един положително по-вълнуващ начин? Лесно е. Достъпно е. Забавно е. Убива скуката моментално. Какво по-добро от това?

►►► 20 факта за мъжкия оргазъм

7. Заслуженият оргазъм.

По каквато и да е причина (закъснял оргазъм поради притеснение, количество изпит алкохол и какво ли още не), той си го е заслужил. След свършването, би искал да си даде въображаем медал за успешната работа.

8. Оргазъм тип „не мога да повярвам“.

10 типа оргазма при мъжете

Това е оргазмът, който го оставя с гигантска усмивка на лицето, защото е зачеркнал някоя точка от списъка със сексуалните си фантазии. Може би току-що е взел участие в тройка. Или най-накрая е правил секс с мацката, която преследва от години и никога не е вярвал, че тя ще му обърне внимание. Каквато и да е причината, върхът идва след като 10 минути по-рано единствената мисъл в съзнанието му е била „о, да, о, да, о, да!“.

9. Ужасяващият оргазъм.

Има много причини той да се случи. Всеки мъж е преживявал оргазъм, който не е искал да се случи. Може би е свършил твърде бързо. Може би е извикал нещо срамно, по време на секса. Може би си му казала да свърши върху гърдите ти, но той го е направил върху чаршафите. Която и ситуация да е довела до ужасяващия оргазъм, бъди сигурна в едно – той ще мисли за нея в продължение на седмици.

10. Оргазмът, заради който закъснява за работа.

Той знае, че не бива да се захваща с него, защото е твърде късно, но изкушението е твърде силно. Тогава, по някое време от сексуалния акт (или самозадоволяването, за да бъдем честни), той осъзнава, че няма да пристигне навреме в офиса. Минути по-късно разбира, че ще закъснее с повече от половин час. И тогава си казва, че по-добре да завърши, каквото е започнал, щом така или иначе ще трябва да остане след работа.


Виж ощеНово в Cosmo