Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 секс неща, които мъжете искат да знаем

 

Оценка: (0/5)

 
 

Фройд нарича женската сексуалност „тъмния континент“. Ако това е така, то мъжката може да бъде наречена „тъмната планета“.

10 секс неща, които мъжете искат да знаем

Но когато нещата опират до секс, мъжете обичат простите неща, не ли? Не. Спалнята е велика сцена за мъжки представления и обикновено жените виждат роли, а не реалност.

Ето 10 разкриващи факта, които мъжете биха искали да знаеш:

Не забравяй да го вхалиш винаги за представянето му в леглото!
Не забравяй да го вхалиш винаги за представянето му в леглото!

Обичат похвалите

Смята се, че мъжете са така обсебени от секса, че не осъзнават какво се случва извън това. Но мъжете не са по-различни от жените, когато опира до комплименти и стимули за сексуалната увереност. Похвалите могат да бъдат произнесени още преди спалнята, или след това и трябва да са за това колко добре изглежда мъжът. Мъжете се притесняват за шкембетата си, размера на пениса, косата (или липсата ѝ) и други атрибути. Постарай се да ги хвалиш по тези теми.

Страх ги е от близост

Но не по причините, за които ти си мислиш. Проучванията показват, че момчетата са по-привързани и обичливи от момичетата в предучилищна възраст. После се започва социалната репресия и желанието на момчетата за връзка с други човешки същества се скрива дълбоко. В крайна сметка близостта и нежността се превръщат в табу за повечето мъже. Какво да правят жените? Първо, разбери, че мъжът иска близост. Второ, отдръпни се малко и му дай време да осмисли нещата.

Обичат секса заради самия секс

Предвид коментара за близостта, понякога дивият секс е идеалното лекарство. Макар да не е грубиянин и дивак, понякога мъжът просто иска да притежава жената. Позволявай му го от време на време.

СЕКС ХОРОСКОП за 2016

В основата на успеха през 2016г. е  взаимното уважение. Съвместна почивка или просто време прекарано заедно ще подобрят отношенията и ще им вдъхнат глъдка свеж въздух и нови сили.
В основата на успеха през 2016г. е взаимното уважение. Съвместна почивка или просто време прекарано заедно ще подобрят отношенията и ще им вдъхнат глъдка свеж въздух и нови сили.

Мъжете не са само...

Пенисът получава цялото внимание, но мъжете имат и други ерогенни зони. Психолози обясняват, че мъжете избягват да насочват и поправят жените, защото ги е страх да не ги отблъснат. Но има много места, които жената би трябвало да докосва – гърдите, лицето, вътрешната част на бедрата. Нежното опипване на тестисите също ги възбужда много.

Мъжете насърчават фантазиите

Мъжете обичат да фантазират, но се притесняват, че съпругите или приятелките им ще ги съдят или засрамят. На мъжете им се иска жените да им споделят фантазиите си. Направете го като игра и си обещайте да не се сърдите. Напишете си на отделни листчета фантазиите, сложете ги в кутия и изтеглете едно. Ако и двамата нямате проблем, пробвайте.

Мъжете обичат да им говориш

Мъжете обичат да им се говори по време на секс. Какво? - Мръсни приказки, инструкции и похвали, като за начало. Действа стимулиращо.

Искат да си честна с тях

Сексът може да намали стреса в една връзка, но често точно там има стрес. Ако мъжът се оплаква от малко секс, а и ти не му даваш често, може да има сериозен проблем. Мъжкото его често е свързано със секса, така че е възможно той да реши, че ти просто не се интересуваш, вместо да осъзнае, че проблемът е у него. Затова бъди честна и открита.

Как се влюбват мъжете от различните зодии

Вероятно често си задаваш въпросите: по какъв начин се влюбва огненият Овен или рационалният Стрелец... или пък, с какво точно да спечелиш самовлюбеният Лъв или непукиста Водолей... - ние имаме всички отговори!
Вероятно често си задаваш въпросите: по какъв начин се влюбва огненият Овен или рационалният Стрелец... или пък, с какво точно да спечелиш самовлюбеният Лъв или непукиста Водолей... - ние имаме всички отговори!

Мъжете обичат играта

Мъжете обичат доброто завоевание, но напоследък се случва рядко. Позволявай им да те ухажват, карай ги да заслужат желанието ти. Емоционалната близост е чудесна, но поддържането на сексуално желание изисква известна дистанция. Има нужда от сексуален баланс. Това ще рече например той да не скача на бой на всеки, който те погледне и да няма нищо против ти да поглеждаш другите мъже, а ти да му позволяваш да гледа порно, за да си изживеете фантазиите.

Могат да обяснят гледането на порно

Порното е една от основните причини за търкания в двойките, но не трябва да е повод за драма. Секс маниаците са едва 4% от населението, така че любимият ти вероятно не е. Психолозите обясняват, че сексуалността се оформя още през детството и различните хора се възбуждат от различни неща. Според специалистите жената не трябва да е всичко за мъжа и е добре да обсъдите какво ви харесва и какво ви възбужда.

Мъжете винаги искат секс, но не по очевидната причина

Често се казва, че мъжете постоянно искат секс, но не е точно така. За мъжете сексът е празник и им се иска жените по-често да живеят за мига. В днешните стресиращи времена, сексът не трябва да се избутва на най-долния рафт и да се лишаваме от удоволствието и радостта. Сексът е полезен и за здравето, намалява стреса, сваля кръвното, освобождава хормона на доволството окситоцин и свързва хората.


Виж ощеНово в Cosmo