Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

 

Оценка: (0/5)

 
 

Направи го още по-приятно!

Прелюдията – не е просто поредното стъпало към секса, а много важна крачка по пътя към него!

Ако престанеш да мислиш за секса като за линейно събитие, можеш да направиш прелюдията дори по-приятна от самия акт. Как да постигнеш това? Сексолозите споделят своите тайни!

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

Тези пози ти гарантиран 100%-ов оргазъм: надникни ги в галерията долу.

Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

►►►Колко минути трябва да продължи любовната игра?

1. Ушите

Ушите и по-точно възглавничките – са чувствителна зона при много хора. Ухото може да се дърпа, да се облизва, както и зоната около него, да шепнеш нещо в него... Някои хора са способни да изпитат от това истински оргазъм.

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

2. Главата

Там се намират много нервни окончания, а и кой не обича хубав масаж по тази част от тялото? Прокарай пръсти през косата му и нежно се заиграй с нея.

►►►Направи му (ето такава) секс изненада.

3. Задната част на шията и раменете

Движейки се от главата надолу, попадаш в нова ерогенна зона. Леките докосвания с пръстите и езика могат да направят чудеса!

4. Ръцете

Това не е просто функционална, но и чувствителна част от тялото: на ръцете има толкова нервни окончания, колкото и по гениталиите. Нека той затвори очи и да прокара пръсти по лицето ти, шията, гърдите и други приятни зони.

Задиите, обсебени от секса: разкрий кои са в галерията със снимки долу.

Кои зодии са обсебени от секса

5. Дъбната кост

Лек масаж в тази област ще разкрие ерогенния му потенциал. Можеш да продължиш с масаж на простатата (но само при съгласие и от негова страна).

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

6. Зоната около устата

Нервът, който минава около устата, реагира идеално на допир и стимулация по време на целувка. Не се съсредоточавай само върху устните. След целувката прокарай език по кожата под горната му устна. Отдалечи се и отново го целуни, след това прекарай езика под долната устна.
 

8. Зоната от гърдите до бедрата

Тя е наситена с огромно количество нервни окончания, които предават импулси на клитора и съответно на пениса. Допирът кара интимните мускули да се напрягат, което усилва възбудата.

9. Талията

В тази зона най-добре действа масажът. Докосвай леко, почти неусетно, а след това започни с по-дълбоки кръгови движения. Ако си с дълга коса, опитай да се докоснеш с нея до талията и кръста. Това създава незабравими усещания.

10. Вътрешната част на бедрата

Това е един от най-чувствителните участъци. Тук се намира ингвиналния канал. Навлажни пръста си и бавно нарисувай линия от коляното нагоре. След това повтори пътя с език. Ако кракът реагира добре, това е достатъчно. В противен случай усили натиска.

Когато той повтори движението върху теб, дишането ще се учести, а интимните мускули ще започнат да се съкращават от само себе си, към тази област „приижда“ кръв, а в мозъка постъпват сигнали за това, че на теб наистина ти е приятно.


Виж ощеНово в Cosmo