Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща за аналния секс, които той не ти казва

 

Оценка: (0/5)

 
 

Анален секс – повечето хора го правят, но малко от тях говорят за това.

10 неща за аналния секс, които той не ти казва

Табу, мръсна работа, фетишистка история... аналният секс винаги е бил „сексуална потайност“ и едва ли скоро ще стане приемливо да бъде дискутиран.

Мненията на жените за него са противоположни – от „Гадост, никога не бих го пробвала“, до „Това е единственият начин да стигна до оргазъм“.

Провери кои са секс фетишите ти според зодията (галерията долу):

Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

А какво смятат мъжете? Според нас, представителките на противоположния пол, единствените думи, които те казват, чуят ли за анален секс, е „Да, моля“. Грешка! Мъжете, също като нас имат мнения, предубеждения и т.н., относно този вид секс. Виж какви са те.

1. Може да поиска душ след аналния секс и това не бива да те притеснява.

10 неща за аналния секс, които той не ти казва

Съвсем нормално е той да иска да скочи под душа след секс, било той анален или вагинален. Вместо да го приемаш лично, присъедини се към него в банята. Всъщност, задължително го придружи – така може да се стигне до рунд 2 – секс под душа.

2. Със сигурност поне малко го е страх, че може да се докосне до... нека кажем, непочистен анус.

Наясно е, че едва ли ще се изпуснеш върху него, по време на секс (не че е невъзможно, просто не става често). Така де, ако си навън по време на буря, задължително ли е да те удари мълния? Не. Същото е с цапането по време на анален секс – процентът да се случи е минимален, но съществува.

►►► 11 мъже за разликата между аналния и вагиналния секс

3. Презервативът прави почистването по-лесно.

Разбира се, презервативът е задължителен, защото защитава от полово предавани болести. Но използването му е добре дошло за мъжа и поради друга причина – означава по-малко усилия при измиването след това.

4. Усещането при анален секс е доста различно.

10 неща за аналния секс, които той не ти казва

Не коренно различно. По-скоро каквато е разликата между затворената пица калцоне и обикновената пица. Съставките са същите, но вкусът е достатъчно различен, за да ти се иска да си поръчаш калцоне от време на време.

Секс позата, която трябва да опиташ според хороскопа (снимки долу):

Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа

5. Той знае, че трябва да прониква бавно и внимателно.

Аналният секс е маратон, не спринт. Мъжът знае, че не бива да бърза, ако иска да стигне своята цел.

6. Не всеки мъж е фен на аналния секс.

Някои мъже изобщо не се радват на идеята да поставят пениса си в нечие дупе. Митът, че всеки мъж тайно си мечтае да прави анален секс всеки ден, е мит и нищо друго. Не се обиждай, ако точно твоят приятел не иска да го пробва. Със сигурност не е заради теб.

►►► 10 филма, в които има сцени с анален секс

7. Чуди се съвсем искрено – можеш ли да стигнеш до оргазъм само от анален секс?

10 неща за аналния секс, които той не ти казва

Има ли такова нещо като анален оргазъм или това „чудо“ е по-невероятно за намиране от еднорог, който плаче с диамантени сълзи?

8. Ще насапуниса добре окосмяването си „там долу“, след като приключихте.

Това действие ни връща към точка 1 – това, че приятелят ти ще отдели малко повече време за измиването на интимната си зона след анален секс не бива да те притеснява или нарушава самочувствието ти. Разбира се, твоят мъж може да се обезкосмява. В който случай ти предлагаме, веднага да му предложиш брак (намигащо личице).

9. Ако той реши през това време да ти достави удоволствие, вероятно ще усети пениса си през вагиналната стена.

Най-вероятно е решил да вкара и пръстите в играта, защото смята, че това ще повиши шансовете си за оргазъм. Или наистина иска да усети как пениса му се движи в дупето ти – нещо, което не може да опита всеки ден.

10. Да, по-спокойно му е, защото не можеш да забременееш.

Мъжът не мисли постоянно по време на вагинален секс, че приятелката му може да забременее. Но му е приятно да се отпусне и да не се съобразява с тази грамаданска подробност, докато правите анален секс.


Виж ощеНово в Cosmo