Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които мъжете тайно не харесват в „ездачката“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Позата, в която жената е отгоре е прекрасна. В нея има по нещо и за двамата.  

10 неща, които мъжете тайно не харесват в „ездачката“

Но както при всички хубави неща, в нея също се крият няколко проблема. Ако някога си правила секс с мъж, който никак не е бил ентусиазиран да го „пояздиш“, тук може би ще откриеш причините.

25 храни, които ще увеличат сексуалното желание

1. Можеш да счупиш пениса му.

Що се отнася до известните за момента на човечеството секс пози, тази е приблизително опасна за състоянието на пениса. Не се усмихвайте, написахме „приблизително“. Докато ти безметежно се мяташ нагоре-надолу върху него, възможно е да огънеш болезнено доставящия ти атрибут. Не си прави, че не ти се е случвало поне веднъж. Не че той мисли постоянно за това по време на секс, но притеснението съществува, колкото и назад в съзнанието му да се е загнездило.

►►► Виж тук какво говори любимата му секс поза за характера!

2. Косата ти пада в устата му.

Ако косата ти е дълга, тя ще се завира непрекъснато в устата му, докато го яздиш. Да намериш косъм в храната си, може да ти развали цялото ядене... представи си какво прави със секса! Дори да не глътне някой кичур по погрешка, със сигурност краищата на прическата ти му влизат в очите и го гъделичкат. Всеки мъж би се присъединил към молбата следващия път да си носиш ластик (защото не искат да ти го казват очи в очи, това би било неучтиво).

3. Това е уязвима позиция, ако изведнъж полудееш и решиш да го убиеш.

10 неща, които мъжете тайно не харесват в „ездачката“

Той лежи по гръб. Ти си седнала върху него с цялата си тежест. Можеш съвсем спокойно да обвиеш пръсти около врата му и... Окей, мъжете осъзнават, че правят секс, а не участват в абсурден хорър филм. И въпреки това...

4. Горещо е.

Да, няма как да не е жега. Но същевременно, той не може да мърда кой знае колко. И през цялото време се чуди дали броиш капките пот по челото му.

5. Не може да вижда дупето ти.

Това действително е велика секс дилема. Ако му се разкрива великолепна гледка на предната част от тялото ти, той няма как да види задната и обратното. Срамота! Хубавото е, че има начин дилемата да се реши – огледало. За предпочитане, не върху тавана, за да не си помисли мацката, че този тип е извратен порно фен. Или Хю Хефнър.

12 мъжки ерогенни зони според зодията

6. Ръчкаш с лакти гърдите му.

Понякога, за да пазиш равновесие, ти се опираш с лакти върху гръдния му кош, сякаш се опитваш да му окажеш първа помощ... в странен секс вариант. Това не е идеално разположение на крайниците ти. Боли. И въпреки невероятното секс преживяване, тялото не може да произведе достатъчно обезболяващи ендорфини.

►►► Виж тук 5 причини защо ездачката е перфектната поза за теб!

7. Може да е трудно да схване ритъма.

Тъй като си отгоре, ти определяш скоростта. Възможно е той да е свикнал да определя темпото и дълбочината на тласъците. Може би и двамата се опитвате да направите някакво движение и накрая колената ви се сблъскват болезнено (или по-лошият вариант – главите ви се удрят една в друга). Каквато и да е причината, поза „ездачката“ понякога не ви се получава.

8. Просто ти се иска да се търкаш с него.

На него му е необходимо движението нагоре-надолу, за да се възбуди максимално.
На него му е необходимо движението нагоре-надолу, за да се възбуди максимално.

За съжаление, клиторът ти не 5 см навътре във вагината ти. Той се намира отвън и на ти се чувстваш страхотно, ако просто се отъркваш напред-назад по пениса на партньора си, докато си отгоре. Но това едва ли му харесва кой знае колко, тъй като повечето мъже се нуждаят от класическото движение нагоре-надолу, за да се възбудят максимално. Твоето търкане му е приятно, но това съвсем не е достатъчно.

9. Почистването след това е ужасно, поне от неговата гледна точка.

Ти ще слезеш от него и има голям шанс определено количество човешки течности да се излеят върху корема и в пъпа му. Повтаряме – пъпа му. Неприятна история.

10. Тази поза може да му докара мозъчна травма.

Ако си много ентусиазирана в леглото, сигурно го яздиш с достатъчно бясна скорост, за да се удря главата му в рамката на леглото. А това не е добре за мозъка. Може би трябва да се организира секси масажна терапия за скалпа след това. Той няма да има нищо против.


Виж ощеНово в Cosmo