Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 истини за яйцата му, за които няма да попиташ

 

Оценка: (0/5)

 
 

Нека да сме честни: ние не познаваме перфектно собствената си анатомия, а мъжката – си е направо тъмна Индия... Особено тази, която се намира под кръста му. Но нека отговорим на някои твои въпроси, от които само при мисълта да ги зададеш, се изчервяваш.

10 истини за яйцата му, за които няма да попиташ

Виж кои са най-горещите мъже в света - в галерията долу.

Най-горещите мъже в света

►►►Ето и бонус информация за тестисите.

 1. Топките му увеличават два пъти размера си. Това се случва по време на полов акт, а след него – нещата си идват по местата. „Carpe diem“, както се казва!

 2. По време на произнасяне на клетва римляните са слагали ръка върху топките си. Ти сигурно знаеш за традицията да се кълнеш върху Библията или пред знамето на родната си страна, но ето че римляните са имали собствена представа за истински важните неща.
  Когато двама мъже са произнасяли клетва за вярност, те хващали топките на другия, давайки с това да се разбере, че се доверяват един на друг и дават най-ценното, което имат. Според друга версия те се заклевали върху топките на самия крал.

  10 истини за яйцата му, за които няма да попиташ

 3. Притежателят на най-тежките тестиси бил американецът Уесли Уорън Дж. Пакетът му тежал почти 60 кг. След няколко операции лекарите успели да го отърват от излишната тъкан и да намалят размера на камбанките му до нормалния.

 4. Ако стиснеш прекалено силно топките му, това може да го убие. Силният натиск върху това място от анатомията на мъжа кара организма му да изработва голямо количество адреналин, а това може да се окаже фатално.

 5. Ако се вярва на статистиката, колкото са по-големи топките на един мъж, толкова по-лош баща е той. Изследване, проведено от филипински учени, показва, че между размера на топките, количеството тестостерон и бащинските качества има връзка. При мъжете с големи тестиси концентрацията на тестостерон е по-висока и те са по-малко загрижени за потомството. Ако топките му са нормален или среден размер, това може да говори за неголямо ниво на тестостерон, което учените считат за признак за добро изпълнение на ролята на бащата.

  10 истини за яйцата му, за които няма да попиташ

 6. Тестисите произвеждат 200 000 сперматозоида ежедневно. Всичко това ние наричаме „добър коефициент на полезно действие“.

 7. Най-големи и тежки са тестисите на кита. При тях май всичко е най-голямо и тежко. Теглото на топките на кита може да достигне 1,1 тон, а произвеждат те материал от сорта на 4,5 литра сперма в денонощие.

 8. По принцип десният яйчник е по-голям от левия. Ти може би знаеш, че двете му топки не са еднакви по размер, а сега ще научиш и детайлите. При 65% от мъжете десният тестис е по-развит от левия. Не знаем какво ще правиш с тази информация.

 9. В тестисите се намира огромно разнообрази от протеини, много повече отколкото на което и да е друго място. Изследване показва, че 77% от протеините се „съхраняват“ в тестисите. 999 от тях са уникални. За сравнение: в мозъка са само 318 уникални протеина.

 10. Ракът на тестисите е най-разпространеният вид рак при мъжете. Добрата новина е, че ако той бъде открит навреме, може да се лекува. Лекарите съветват мъжете често да ходят на преглед, както и да се „преглеждат“ сами за подутини, изменения или когато усетят дискомфорт там долу.


Виж ощеНово в Cosmo