Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо всички полудяха по „щръкналите“ зърна

 

Оценка: (0/5)

 
 

Как става така, че звездите не само смело се разхождат без сутиени, но зърната им винаги са „щръкнали“ в пълна бойна готовност?

Защо всички полудяха по „щръкналите“ зърна

Всички знаем за операцията за уголемяване на бюста, но за много жени е изненада, че има такава и за зърната. Тази манипулация може да се извърши и самостоятелно, без да се променя формата или размерът на бюста. От нея се възползват най-вече пациентки, които страдат от т. нар. хлътнали зърна. Резултатите са изключително дълготрайни.

Звезди, които обичат да се показват без сутиен

Дори да не възнамеряваш да променяш зърната си по какъвто и да е начин, сигурно ще ти е интересно да научиш малко повече за интервенцията. За това, отговаряме на няколко въпроса.

Можеш ли да увеличиш размера зърната си?

Разбира се, но трябва да знаеш нещо важно предварително. Манипулацията на зърната оказва въздействие върху млечните жлези. Преди жената да се подложи на операция, тя трябва да отговори на следните въпроси: смята ли да ражда и кърми бебето. Ако отговорите и на двата въпроса са „да“, тя трябва да почака за операцията.

►►► Виж тук кои са осемте вида зърна на света

Кой се нуждае от операция на зърната?

Защо всички полудяха по „щръкналите“ зърна

От естетическа гледна точка, операцията е полезна за жени, недоволни от външния вид на зърната си – тоест, не само от размера, но и от формата. Както казахме, хлътналите зърна са най-честото оплакване. За да се коригират, хирургът прави разрез в ареолата и после нежно и внимателно издърпва зърното нагоре. Целта му е да го „освободи“ от съединителната тъкан, която го заобикаля, разрязвайки излишното със специални ножици. Операцията отнема около 40 минути, като пациентката може веднага да се прибере у дома. Единственото условие е да носи лепенка върху зърното за две седмици, защото то трябва да стои неподвижно.

10 проблема с гърдите, които само жените могат да разберат

Има ли други алтернативи?

Майли Сайръс е сред най-смелите поддръжници на идеята "освободи зърното".
Майли Сайръс е сред най-смелите поддръжници на идеята "освободи зърното".

Ако не желаеш каквито и да било остри предмети да се доближават до чувствителните ти зърна или имаш планове да кърмиш, то можеш да се довериш на не толкова инвазивни методи. Един от тях включва издърпването на зърното с вакуум и „заключването“ му в малка чашка, която упражнява постоянно напрежени върху него за рамките от 7-10 дни. За този период, зърното би трябвало да свикне с новата си позиция и да остане с нея. При по-леки случаи на хлътнали зърна, някои жени решават да си направят пирсинг, защото неговата тежест измъква зърното по естествен начин.

►►► Виж тук какъв тип сутиен да избереш според формата на бюста ти

Искам зърната ми да са винаги добре изпъкнали. Как да го постигна?

За да постигнеш ефекта на „възбудени“ зърна, можеш да се довериш на филърите. От подобна интервенция могат да се възползват жените, чиито зърна са нормални, а не хлътнали. Процедурата с инжектирането на филъри е напълно безопасна и не засяга млечните канали. Както и при филърите за устни, ефектът избледнява след време, така че може да ти се наложи отново да се инжектираш. Друг вариант е да използваш помпа за кърмачки – всекидневното „изтегляне“ на зърната води до тяхното щръкване.


Виж ощеНово в Cosmo