Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо мъжете обичат вибратори?

 

Оценка: (0/5)

Защо мъжете обичат вибратори?

Противно на общоприетото схващане, че вибраторите стряскат силния пол, ново проучване на специалисти от университета в Индиана показва, че напротив секс играчките предизвикват силни, положителни емоции в мъжете.


В проучването участват 3000 доброволци на възраст между 18 и 60 години и всички те споделят, че нямат никакви предубеждения за жени, използващи вибратори. Участниците попълнили анкета, от която става ясно мъжкото мнение относно сексът с вибратор. Според силният пол с помощта на джаджата жените увеличават възможността да получат удоволствие, което е част от здравословния сексуален живот на жените. Повече от половината от мъжете нямат нищо против приятелката им да има вибратор в нощното шкафче. Негативно настроени са едва 10% от мъжете. Учените установили още, че жените, които прибягват до играчките в продължение на 30 дни, изпитват по-голямо удовлетворение от секса с партньора си.


Виж още



Ново в Cosmo