Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пиърсинг на зърната - какво трябва да знаеш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Изглежда супер секси и гърдите със сигурност ще ти благодарят, защото се увеличава чувствителността им при докосване.

Пиърсинг на зърната - какво трябва да знаеш

Виж тези красиви идеи за пиърсинг на ушите (снимки долу):

16 красиви идеи за пиърсинг на ушите

Не знаем защо, но пиърсингът на зърната има доста лоша репутация. Предполагаме, че се възприема като рискован, въпреки че в последно време го срещаме все по-често! Дори тези дни Кендал Дженър показа пробитото си зърно с готин рок пиърсинг под прозрачната си блузка. 

Пиърсинг на зърната - какво трябва да знаеш

Ако мислиш да си направиш, ето всичко, което трябва да знаеш.

Сексуалните ползи

Добра новина, има както визуални, така и сексуални ползи, които идват с пробиването на зърната ти. Експертите твърдят, че психологическите ползи от интимния пиърсинг могат да бъдат от ключово значение за сексуалния живот.

►►►Пиърсинг на клитора - какво трябва да знаеш

За онези, чиито зърна не са особено чувствителни, пиърсингът може наистина да подобри чувствителността, което означава, че ще изпитваш по-голямо удоволствие, когато партньорът ги докосва. Някои жени с пиърсинг споделят, че когато зърната им се масажират, целуват и облизват, това наистина допринася за тяхната възбуда. Всъщност, само игра със зърната може да предизвика интензивен оргазъм (да, съществуват такъв тип оргазми) и това е по-вероятно да се случи, ако ги пробиеш.

Пиърсинг на зърната - какво трябва да знаеш

Действителният пиърсинг на зърното

Стил: Зърната могат да бъдат пробивани по много различни начини, но хоризонталното е най-популярно. Другите варианти са вертикално и диагонално пробиване, но във всички случаи изглеждат еднакво страхотно. Плюс това, ако си по-екстремна личност, може да си направиш няколко пиърсинга едновременно на едното зърно.

►►►Вагинален пиърсинг: всичко, което трябва да знаеш

Цена: Цените варират в зависимост от това къде го правиш. Ако искаш да имаш по-красиво бижу, ще ти излезе по-скъпо.

Анатомия: Не всяка жена може да си пробие зърната. Анатомията на някои просто не е подходяща, така че трябва да отидеш на консултация преди да го направиш.

Бижута: Зърната могат да бъдат украсени с халки, с прави обеци с шипове (които са супер актуални) или такива с подвижни топчици във всеки край.

Риск: Винаги има малък риск от инфекция, но това е много малко вероятно, стига да следваш инструкциите за последваща грижа.

Пиърсинг на зърната - какво трябва да знаеш

Процедура: Обикновено, интимният пиърсинг се прави по предварителна заявка. Консултирай се с човека, който ще го прави, за да споделиш какво точно искаш. Той ще те посъветва за подходящите бижута и след това или ще направи пиърсинга, или ще определи друга среща за процедурата.

Последващи грижи: В студиото ще ти предоставят пълни инструкции за последваща грижа.

►►►Твоят първи пиърсинг - без шок и паника

Заздравяване: Трябва да минат около 12-16 седмици, за да заздравее пиърсингът. За съжаление, трябва да ограничиш оралния контакт със зърната най-малко за две седмици (също така трябва да избягваш плуването и сауните в продължение на две седмици).

Болка: Очевидно всеки е различен и въпреки че много хора казват, че пиърсингът е безболезнен, други твърдят, че боли ужасно много. Чувствителността на зърната ти ще определи колко болезнена ще е процедурата. Имай предвид, че ще приключи бързо.

С грижа за здравето

Акушерът и гинеколог доктор Ан Хендерсън казва, че има няколко опасения за здравето, които трябва да се обмислят преди да си направиш пиърсинг на зърното.

Интимният пиърсинг става все по-популярен, както от гледна точка на естетиката, така и заради увеличаването на сексуалното удоволствие за двамата партньори. Не трябва да забравяш обаче, че това е инвазивна процедура, която крие някои рискове за здравето и трябва да се довериш на опитен и квалифициран специалист след информирана дискусия.

За всяка болка или значителен дискомфорт незабавно съобщи или на човека, който е направил пиърсинга, или на личния лекар за съвет.


Виж ощеНово в Cosmo