Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вече искаш да си имаш бебе?

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Ако си стигнала до този момент, запомни следните четири съвета.

Вече искаш да си имаш бебе?
Вече искаш да си имаш бебе?

Избирай правилната  поза.
Ако обичате ти да си отгоре, или да сте прави, част от спермата изтича. Затова най-доброто е да свършвате в класическата мисионерска поза, която неслучайно е закодирана във всеки от нас. За да отиде спермата където трябва, остани по гръб 20 минути.
 
Дръж го на студено.
Не на терасата, разбира се, но го накарай да избягва прекалено топлите душове, вани и сауната, които може да доведат до по-лошо качество на спермата му

Не го карай да правите секс прекалено често,
защото това може да доведе до по-малък брой сперматозоиди в семенната му течност. Идеалният вариант според някои лекари е веднъж на два дни.

Най-добрата възраст за раждане е 20-29 години,
след това се увеличава рискът от гинекологични заболявания и се намалява, макар и плавно, активността на яйчниците. Затова ако са минали няколко години, откакто навърши 30, се консултирай с гинеколог.


Виж ощеНово в Cosmo