Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Трагедия с презерватив

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Как да вземеш нови предпазни мерки, когато презервативът се скъса или изхлузи.СТЪПКА 1:
И ДВАМАТА СЕ ИЗМИЙТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО.
В твоя случай почистването на триъгълника с мек сапун и течаща вода може да предотврати евентуалното навлизане на сперматозоиди в зоната на влагалището. С неговото измиване се подсигурявате, че случайно останала сперма няма да бъде причина за проблеми при втория път.

СТЪПКА 2:
ПРИБЕГНИ КЪМ СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ.

Ако приемеш хапче за спешна контрацепция до 72 часа, то е ефективно в 89% от случаите за предпазване от бременност. Имай предвид, че често се получава кръвотечение след приемането (това не е менструация).

СТЪПКА 3:
НАПРАВИ СИ ИЗСЛДВАНИЯ.

Още преди седмицата да е минала, се изследвай за хламидална инфекция и гонорея. Отиди на преглед и след три месеца, за да си сигурна, че не се е проявила по-късно някоя друга болест, която е била латентна по време на първото изследване. Разбира се, ако си сигурна, че мъжът до теб не е носител на никакви предавани по сексуален път инфекции и че той е моногамен, можеш да пропуснеш тази стъпка. Но ако имаш каквито и да било съмнения, запиши си час при гинеколог.


Виж ощеНово в Cosmo