Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Шокиращи новини за аналния секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Независимо дали ти харесва, мразиш го, пробвала си или си си мислила за него, аналният секс напоследък не е толкова голямо табу, колкото преди.

Шокиращи новини за аналния секс

Но ново секс проучване разкрива, че младите жени невинаги го правят поради правилната причина. Резултатите от изследването, публикувани в медицинското списание BMJ Open, са от опит да се събере информация за това кога аналният секс се прави и защо мъжете и жените го практикуват.

Изследователите са интервюирали индивидуално и групово 130 хетеросексуални мъже и жени на възраст 16-18 години от английски градове, за да проучат сексуалните им практики. Резултатите разкриват големи разлики между половете в мотивацията и начина, по който говорят за него.

Докато мъжете свързват аналния секс с удоволствие и мачо сексуално постижение, жените се притесняват от физическа болка и съсипана репутация.

Секси трик, за който мечтае - зодия Близнаци, Рак, Лъв, Дева

Мъжете, участвали в проучването, често казват, че искат да правят анален секс, защото им е по-приятен от вагиналния и за да имитират порнографските филми.

►►► ВИЖ 8-те скандални секс фетиша!

** Доминиране

Човешката природа е устроена така, че в мъжете е заложено доминирането, а в жените – подчинението. В съвременния свят, естествено, не стоят така нещата и понякога в социалните сфери всичко е наопаки. Но не е толкова лесно да накараш психиката да се промени, като се е изграждала милиони години. Мъжете и жените ще усещат удоволствие само когато заемат присъщите си роли. Аналният секс е ярък пример за това. Той дава усещането за мъжко доминиране и подчинение от страна на жената. Анонимните анкети сочат, че точно тези усещания правят този вид секс толкова желан от двата пола.

Запомни, че: правенето на какъвто и да било секс трябва да бъде по твое желание и не е важно нищо друго!
Запомни, че: правенето на какъвто и да било секс трябва да бъде по твое желание и не е важно нищо друго!

►►► ВИЖ ТУК, 6-те причини мъжете да харесват аналния секс!

Жените пък казват, че го правят, за да задоволят партньорите си.

И мъжете, и жените споделят мнението, че жените трябва да бъдат молени или насилвани да правят анален секс и трябва да ги боли и че ако откажат, са задръстени. Тактиката „като пробваш, ще ти хареса“ е често споменавана като метод за убеждаване, използван от мъжете. Голяма част от жените и мъжете, обаче, не са наясно, че полово предаваните болести се предават лесно чрез анален секс.

Очевидно, това проучване разглежда малка група, така че не е много представително за всички мъже и жени, особено по-зрелите, които имат сериозни връзки. Но все пак е шокиращо да се видят тези стереотипи и неприятни идеи относно аналния секс.

Секси трик, за който мечтае - зодия Везни, Водолей, Козирог, Риби

Обаче се оказва, че подобни мнения битуват и сред много хора, посочва секс терапевтът Кристин Милорд. Според нея растящият интерес към аналния секс и стереотипите около него се дължат най-вече на порнографията. Но е важно да не забравяме, че порното не е сексуално образование и често показаното в него е твърде нереалистично. Факт е, че някои жени не са особено ентусиазирани относно аналния секс, на други им много харесва, трети го смятат за болезнен, а на четвърти им е донякъде приятен. Но най-важното е, че никога не трябва да бъдеш насилвана да го правиш.

►►► ВИЖ 4-те мита за аналния секс!

Кристин Милорд съветва никога да не се поддаваш на натиск от приятеля си, ако не искаш да го правиш. „На някои жени не им харесва и не е редно да го правят,“ казва тя.

Секси трик, за който мечтае - зодия Овен, Скорпион, Стрелец, Телец

Но ако ти е интересно да опиташ и партньорът ти е съгласен, ползвайте много лубрикант, не бързайте и той непременно трябва да е с кондом, за да се пазите от болести. Отпусни се, наслаждавай се и комуникирай с партньора си. Би трябвало и на двамата да ви хареса, но не трябва да си мълчиш, ако не ти е приятно. „Твърде често жените се примиряват, защото партньорът им го иска“, казва Милорд. „А е редно жените сами да решават какво искат.“

** Eто няколко съвета за аналния секс, които ако спазваш, ще си прекараш приятно. И не си мисли, че ако го направиш, ще си перверзна кучка, или нещо такова. Напротив – ти си сексуално здрава жена, която може да опита всичко, което иска в секса, стига да знае как и до къде се простират границите й.


Виж ощеНово в Cosmo