Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Реалният размер на пениса

 

Оценка: (0/5)

 
 

Новото проучване ще направи много мъже щастливи!

Реалният размер на пениса

Мъжете трябва да спрат да се притесняват за това колко им е голям, показва ново изследване за средната дължина на пениса. Винаги, когато става въпрос за размер, мъжете или се чувстват горди от това, което имат, или страдат от липса на самочувствие. Повечето от тях все си мислят, че им е малък, и че размерът има огромно значение за качеството на сексулания живот.

Реалният размер на пениса

Науката обаче опровергава досегашните схващания. Резултатите от ново изследване ще променят представите ни за това кой пенис е с приемлив размер, и кой – не. Оказва се, че мъжете, страдащи от комплекси, че им е малък, трябва да спрат да се тревожат.

Проучване установи, че средната дължина на пениса в ерекция е 13,1 сантиметра и е с дебелина около 11,5 сантиметра. В изследването са участвали над 15 000 мъже по света. В покой пенисът е 9,2 сантиметра и е с дебелина 9,3 сантиметра. Много по-малко, отколкото повечето хора очакват, нали?

Това проучване би трябвало най-после да осигури на мъжете известно спокойствие относно размера, но всъщност няма никакво значение колко е голям пенисът. Повечето жени казват, че сексът с не много надарен мъж е бил дори по-хубав от този с надарен. Все пак ако е твърде голям, може и да боли, нали?

За съжаление, мъжете се притесняват дали тялото им ще бъде одобрено от срещуположния пол по същия начин, по който го правят и жените. Жените имат комплекси за гърдите си, мъжете – за пениса и мускулите си.

Ако и двата пола се отпуснат, и се наслаждават на секса без комплекси и задръжки, ще бъде много по-хубаво. Новото проучване би могло да има положителни последици – мъжете най-после ще спрат да се чувстват неадекватни и недостатъчно надарени. Ако жената е доволна от секса, независимо колко голям е пенисът, причина за притеснение няма.


Виж ощеНово в Cosmo