Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Неприятни болести

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Изненадващи начини, по които можеш да се заразиш с неприятни болести.

Неприятни болести


Орален секс от мъж,

когото не познаваш.
Добре знаеш, че херпесите на устата и гениталните се причиняват от един и същ нелечим вирус. Но дали си наясно, че дори да няма видими мехурчета, ако е заразен, той пак може да инфектира и теб?

Секс без презерватив,

но той не свършва в теб.
Може да си мислиш, че се предпазваш от болести като хламидията и гонореята, които живеят в семенната течност и да се надяваш, че няма нито да забременееш, нито да се заразиш по този начин. Проблемът обаче е, че и двете инфекции ги има и в преякулата и дори той да не свърши, бактериите са вече в организма ти. Освен това херпесът и папиломавирусът се предават по кожата и можеш да ги прихванеш само при докосване на инфектираните зони.

Отдавате се само на ласки.
Това, за което можеш да се тревожиш тук, е човешкият папилома вирус. Ако той е негов носител, има брадавичка на ръката си и те докосва долу, може да хванеш това неприятно вирусно заболяване.


Виж ощеНово в Cosmo