Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кои са най-честите грешки при употреба на презервативи?

 

Оценка: (0/5)

Кои са най-честите грешки при употреба на презервативи?
Опитни експерти обясниха най-честите грешки при използването на най-популярния метод за контрацепция сред двойките – презерватива. Презервативите предпазват на 98% от нежелана бременност и болести, предавани по полов път...но само, ако ги използвате правилно.

Учени от американския Институт за изследване на секса, пола и репродуктивността "Кинси" класираха най-популярните грешки при употребата на презервативи. Проучванията са направени в САЩ, Канада и Великобритания.
На първо място мъжете грешат, като си мислят, че презервативът се избира по размер. Прекалено хлабав или твърде стегнат са много опасни.
Мъжете също така не знаят как да ги съхраняват. Препоръчително е да ги държите на хладно и сухо място.
Колкото и неразумно да е все още има мъже, които не гледат срока на годност на кутийката с презервативи.
 Неправилното отваряне е друга грешка  от списъка на специалистите. Изненадващо, но по-голяма част от представителите на силния пол го правят със зъби, вместо внимателно да издърпат ъгъла.
Голяма част от мъжете не знаят и не спазват съветите на сексолози и лекари да използвате презерватив по време на всякакъв секс, включително и докато трае любовната игра.


Виж ощеНово в Cosmo