Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво не знаеш за секса по време на бременност

 

Оценка: (0/5)

 
 

Сексът по време на бременност е едно от онези неща, за които много хора се притесняват. 

Какво не знаеш за секса по време на бременност

Ето 10 неща, които никой не ти казва за секса по време на бременност.

1. Не, пенисът няма да докосне бебето. Много мъже се стресират, че пенисът им може да докосне главата на бебето. Това няма как да се случи при никакви обстоятелства. Шийката на матката и амниотичната торбичка не позволява на пениса да достигне до бебето. А за него е по-вероятно да се унесе и да се успокои от люлеещите движения, отколкото да го притесни.

Виж кои са препоръчителните секс пози за бременни в галерията долу:

Най-подходящите секс пози за бременни

2. След секс имаш усещането, че матката ти подскача на всички страни и мислиш, че всеки момент ще родиш! Успокой се. Това е нормално. Всъщност матката ти винаги прави тези движения по време и след оргазъм, но когато има толкова голямо бебе вътре, усещането е по-силно. Дори е възможно бебето да започне да рита по-силно за момент, можеш да изпиташ даже известни контракции. Добре е да знаеш и че в спермата се съдържа вещество, което може да стимулира матката и да получиш контракции.

3. Можеш да откриеш, че любимите ти пози са почти невъзможни. Например, ако скоро не сте пробвали мисионерската, може да се окаже доста неудобно положението, в което любимият ти се оказва на върха на твоя корем. Ще се наложи да експериментирате с нови пози, докато откриете тази, в която се чувствате най-удобно и от която не се притеснявате, че може да е опасна.

Какво не знаеш за секса по време на бременност

4. Контролът над пикочния ти мехур няма да бъде това, което беше. Внимавай с моментите, в които ти прави орална любов, сериозно. 

5. Може да се окаже, че мастурбираш повече. Някои жени определено се възбуждат по-често през второто тримесечие. И ако нямаш възможност да правиш секс с партньора си всеки ден, се задоволяваш сама. 

►►►Секс и бременност - 9 напълно грешни мита

6. Твоите сънища могат да станат много по-забавни и ...горещи. Еротичните сънища се случват по-често и не е изключен оргазъм насън.

Какво не знаеш за секса по време на бременност

7. Сексът ще стане по-шумен. По време на бременността не можеш да контролираш емоциите и чувствата си, което влияе и на отношеието ти към секса. Преживяваш го много по-истински и ...шумно. Голяма част от бременните се наслаждават на много по-силни и чувствени изживявания по време на секс, тъй като половите органи са по-добре снабдени с кръв и по-чувствителни.

8. Бъди подготвена за нежелано отвличане на вниманието. Има нещо странно в това точно, когато си получила оргазъм, внезапно бебео ти да напомни за присъстието си и да започне да рита по корема.

Какво не знаеш за секса по време на бременност

9. Очаквай неочакваното. Не е необичайно, ако откриеш, че зърната ти започват да изпускат мляко в даден момент.

10. Много лекари смятат, че сексът по време на бременността е полезен за бъдещата майка, тъй като я прави щастлива, кара я да се чувства красива и желана, а нейното добро настроение се отразява положително и на здравето на плода.


Виж ощеНово в Cosmo