Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво мислят мъжете за контрацепцията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Недей да гадаеш какво той мисли, а си говорете!

Какво мислят мъжете за контрацепцията

Оказва се, че мъжете не са сигурни каква е тяхната роля, когато става въпрос за противозачатъчни. 57% от мъжете вярват, че жената има право да отговаря за противозачатъчните мерки, защото „това е нейното тяло, нейно решение”.39% казват, че ако жената не поставя въпроса за противозачатъчните, това означава, че се е погрижила.

„Жените трябва да бъдат стимулирани от факта, че мъжете гледат на тях като на ръководство по тази тема“, казват психолозите. Така че, говорете и бъди настоятелна, защото той ще те послуша особено, когато става върос за секс... в противен случай може да очкаваш единствено някоя от следните мъжки реакции.

►►►Коя е най-подходящата контрацепция за теб

Ти мислиш, че той мисли:

Не искам да чувам за нейните противозачатъчни“

Той в действителност мисли:

Почти половината от мъжете биха искали да знаят повече. „Мисля, че на повечето мъже ще им е интересно да знаят как действат тези предпазни средства“, казва Морс. Не им казвай просто, че имаш спирала. Кажи им, че медните йони на спиралата пречат на опашките на сперматозоидите да плуват. Тогава и ще разбере, откъде идват страничните ти ефекти – ако заради това цикълът ти е по-болезнен, може да разчиташ на по-голяма подкрепа от него в този момент.

Какво мислят мъжете за контрацепцията

Ти мислиш, че той мисли:

Непланираната бременност е най-големият ми страх“

Той в действителност мисли:

6 от 10 мъже се тревожат повече от полово предавани болести, отколкото от това, че някой ще забременее. „ППБ ужасяват мъжете. Повечето от тях знаят това, което са виждали в рекламите – обяснява Логан Хил, колумнист в Cosmo. – Много от мъжете смятат, че бременността е само женски проблем“. Вместо да започнеш разговора с „Не искам бебе“, кажи „Искам да съм сигурна, че ще останем здрави“.

Какво мислят мъжете за контрацепцията

Ти мислиш, че той мисли:

Само развратните момичета имат презервативи в чантата си“

►►►8 шокиращи (небезопасни) метода за контрацепция

Той в действителност мисли:

Опакованата защита или го кара да те уважава повече, или няма значение за него, казват 78% от мъжете. „Това означава, че мисли за себе си и няма да ме притиска, което за мен, а вероятно и за други момчета, е за предпочитане“, казва Хънтър (23). Носи си ги уверено и ще спреш да мислиш какво ще си помисли някой. „Гледай на презервативите като на нещо задължително, а не като на повод за дискусия“, казва експертът по връзки и секс Емили Морс, водещ на радиошоуто Sex With Emily. Кажи, „Имам два вида презервативи. Кой ще си избереш?“, вместо „Ще си сложиш ли презерватив?“.

Какво мислят мъжете за контрацепцията

Работи ли „Извади го и се моли“?

72% от мъжете използват „отдръпване“ в последните години. Учудващо, но изваждането на пениса е толкова ефективно, колкото и презервативите сочат данни на Центъра на контрол и превенция на болестите. И все пак е по-добре да се комбинира с други методи.

Какво мислят мъжете за контрацепцията

Гинеколозите определено никога не биха го препоръчали като основен метод. За разлика от презервативите, молитвите и издръпването не пазят от ППБ, а и жената трябва да разчита мъжът да се дръпне в точния момент. Можеш ли да разчиташ на твоя човек, че ще успее да се контролира точно в момента, когато е най-възбуден? И ние не можем. Избери по-безопасен метод!


Виж ощеНово в Cosmo