Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво бельо да избереш според твоя тип дупе

 

Оценка: (0/5)

 
 

Съблазнителното дупе се постига с много упражнения и добра диета. Стоп! Формата на задните ти части всъщност е предопределена генетично. Виж в коя от 5-те категории спадаш.

Какво бельо да избереш според твоя тип дупе

Колкото и добре да познаваш тялото си, има голяма вероятност пластичният хирург д-р Матю Шулман, да разбира повече от теб. Причината е, че по време на кариерата си, той е видял и изследвал дупетата на над 50 000 жени от 35 щати в САЩ. Също така лично е уголемил над 2000 от тях.

14 секси звездни белфита

Според д-р Шулман, женските дупета могат да се разпределят точно в 5 категории. Те се определят от следните параметри на тялото: какво е разположението на таза и хълбоците ти, какво е количеството мазнини в тялото ти и как е разпределено, какъв е размерът на седалищните мускули и начинът, по който те са свързани с бедрата.

Отиди да се огледаш в огледалото и после се върни, за да прочетеш кои са различните видове дупета, както и бельото, което им приляга най-добре.

1. Квадратно

Какво бельо да избереш според твоя тип дупе

Ако линията между хълбока и външната част на бедрото е перпендикулярна със земята, ти имаш квадратно дупе, твърди д-р Шулман.

Най-доброто бельо за теб: За теб са подходящи всички стилове, които са с висока талия, включително прашки и изрязани бикини.

Знаеш, ли че със секс се изгарят 144+ калории за половин час  Знаеш, че сексът е физическо упражнение, но половинчасов сеанс може да изгори калориите от шоколада, който сте хапнали преди това? Сексолозите съветват да стенете и въздишате и така ще изразходите още от 18 до 30 калории.
Знаеш, ли че със секс се изгарят 144+ калории за половин час Знаеш, че сексът е физическо упражнение, но половинчасов сеанс може да изгори калориите от шоколада, който сте хапнали преди това? Сексолозите съветват да стенете и въздишате и така ще изразходите още от 18 до 30 калории.

►►► ВИЖ тук нашия секс калкулатор за бързо сваляне на килограми!

2. Кръгло

Тази форма направи дупетата на Ким Кардашиян, Дженифър Лопес и Бионсе най-желаните и известни на света.
Тази форма направи дупетата на Ким Кардашиян, Дженифър Лопес и Бионсе най-желаните и известни на света.

Ако искаш дупето ти да изглежда като тяхното, каквато е модата в момента сред пациентите на д-р Шулман, трябва да заздравиш седалищните си мускули. Така задните ти части ще се закръглят приятно, без да има нужда да минаваш под скалпел.

Най-доброто бельо за теб: Кръглото дупе изисква повече материя, която да покрие добре и двете му страни. Сигурно си запозната какво се случва, когато бельото не ти е по мярка – отпред остава много ниско а отзад се вдига толкова на високо, че стига чак до кръста и изглеждаш като „препасана“. Без съмнение, не особено приятна гледка. Боксерките са твоят топ избор, но също прашките и бикините с дълбоко дъно (които в един идеален свят биха имали сладки къдрички по страничните шевове, за да се чувстваш като танцьорка в кабаре). Важен съвет: вземи си долно бельо с един размер по-голям от обичайния ти, за екстра покритие на дупето.

Приливна вълна от звезди по бански

3. V-образно

Какво бельо да избереш според твоя тип дупе

Ако линията между таза и бедрата сочи надолу под ъгъл, дупето ти заема формата на буквата V. Д-р Шулман обяснява, че тази форма е характерна за жени с широки рамена и много тесни бедра.

Най-доброто бельо за теб: Придържай се към боксерките, хипстърите (бикините с ниска талия, които граничат с бедрата) и бикините – изобщо всичко, което не е прекалено изрязано нагоре по краката (няма да осигури достатъчно добро покритие на „бузите“ на дупето). Тъй като V-образната форма може да накара дупето ти да изглежда сякаш е увиснало, гледай дъното на бельото ти добре да покрива долната част на дупето.

►►► Виж тук какъв тип сутиен да избереш според формата на бюста.

4. А-образно

Жените с крушообразна фигура обикновено притежават такъв тип задни части.
Жените с крушообразна фигура обикновено притежават такъв тип задни части.

Най-доброто бельо за теб: Тъй като A-образното дупе обикновено е резултат от по-широки бедра, най-комфортното бельо за теб е това с по-висока талия и широки дупки за краката. Изрязаните бикини с висока талия също са много подходящи за теб, защото в тях краката се чувстват много свободно. Относно материите – разтеглива дантела и безшевен памук са фаворити. 

5. Обърнато сърце

Какво бельо да избереш според твоя тип дупе

Тази форма е кръгла, но без долните „бузи“ да са привлечени надолу от гравитацията. Както и при облите дупета и тук има извивка към външната част на бедрата, но с повече обем към долната им част.

Най-доброто бельо за теб: Тъй като дупето и бедрата ти са по-пълни, бельото с висока талия няма да ти даде достатъчно покритие. Придържай се към боксерките, хипстърите или бикините с широко дъно. Ако се притесняваш дупето ти да не изглежда увиснало, бъди сигурна че долната част е с по-широко дъно и стига точно до извивката на „бузите“, давайки илюзията за повдигащ ефект.


Виж ощеНово в Cosmo