Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как правят секс умните момичета

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Три стъпки, които ще те предпазят от инфекция или нежелана бременност.


Планирането ще те разгорещи още повече

Пишкай преди и след секс.
Ако пикочният ти мехур е пълен, когато с твоето сладурче сте разгорещени, това може да увеличи риска от развитие на уринарна инфекция. Мини през тоалетната и след това, за да изхвърлиш бактериите, виновни за този вид инфекции.

Винаги имай под ръка спешно хапче.
Ако презервативът се скъса или по невнимание забравиш противозачатъчната си таблетка, трябва да предприемеш спешни мерки. Всяка умна мацка винаги трябва да има план Б. Ако носиш в чантата си спешно хапче, ще си спестиш издирването на отворена аптека. Освен това, колкото по-рано го вземеш (най-късно до 72 часа), толкова по-голям е ефектът му (към 89%).

Подсигури овлажняването си преди това.
Ако не си достатъчно влажна (без значение дали става въпрос за естественото ти овлажняване или употребата на лубрикант на водна основа), това значи, че пенисът му може да причини миниатюрни драскотини по вагиналната ти стена. Те от своя страна могат да допуснат бактериите и вирусите да навлязат в организма ти и да причинят инфекция.


Виж ощеНово в Cosmo