Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Големи предупредителни знаци

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

ПО-СИЛНО ОТ НОРМАЛНОТО КРЪВОТЕЧЕНИЕ.
Ако превръзката или тампонът се напоят много преди очакваното време, или ако вместо един-два имаш три-четири дни с обилно кръвотечение, това може да бъде симптом на фиброми. Обикновено те са безобидни, но понякога могат да навредят на зачеването.

ПРОПУСКАШ ТРЕТИ ЦИКЪЛ
Еднократното пропускане на цикъла е притеснително най-вече заради опцията „а дали не съм малко бременна“. Но иначе не е толкова страшно, защото може да бъде причинено от стрес, орални контрацептиви или промяна в теглото. Само че, ако трети месец не ти идва, нещо със сигурност не е наред – или си свалила твърде много килограми, или имаш хормонални проблеми, които трябва да бъдат проследени от лекар.

УПОРИТА БОЛКА В ТАЗА
Болките в таза, които не утихват след хапче, или пък продължават да се появяват цял месец, може да са сигнал за ендометриоза – състояние, при което маточната тъкан се премества към коремната кухина. Друг вариант: заболяване на малкия таз, инфекция на горните полови органи, предизвикана от нелекувани хламидии или гонорея. И двете състояния могат да предизвикат безплодие и затова е жизненоважно да си направиш изследвания колкото е възможно по-рано.

Големи предупредителни знаци


ДНК-то на страстта
Подобно на цвета на очите и височината, либидото ти може да е предопределено.

Наречи го наследственост: При проведени изследвания в САЩ беше установено, че студенти от двата пола, описали либидото си като ниско, имат вариации в един специфичен ген, в сравнение с други хора на същата възраст, които са доста по-сексуални. Въпреки че явно природата играе важна роля в способността да се възбуждаш, това все пак не е абсолютно предопределено от семейната история. Други фактори като културата и чувствата ти към партньора също могат да повлияят на нивото на страстните ти желания.

СУШЕНИТЕ БОРОВИНКИ МОГАТ ДА СА ПОЛЕЗНИ КОЛКОТО И СОКА ПРИ УРИНАРНИ ИНФЕКЦИИ.


Виж ощеНово в Cosmo