Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ескапел ме спаси от притеснението

 

Оценка: (0/5)

Щастливо омъжена съм, имаме две прекрасни деца и не планираме повече. Затова взимам  редовно хапче против забременяване, което ми позволявада се радвам на интимния си живот без страх да не стане “грешка”.

Ескапел ме спаси от притеснението

Преди четири месеца мъжът ми замина на работа в чужбина за половин година. Не ни се искаше да се разделяме, да остана сама с децата, но решихме, че не бива да изпускаме тази възможност – парите си заслужаваха, за шест месеца щеше да изкара двойно повече, а и не губеше работата си тук. Взехме и друго важно решение – да си дам почивка и да спра противозачатъчните, докато го няма.

За годишнината от сватбата ни получих прекрасен подарък – съпругът ми си дойде изненадващо, буквално посреднощ, тихо се мушна в леглото при мен, в първия миг направо ме изплаши. Толкова бяхме зажаднели един за друг, че се отдадохме на секс, без да мислим за опасността от нежелана бременност.

На сутринта обаче дойде тревогата – не се бяхме пазили по никакъв начин, ами ако е станало “нещо”?! Сетих се, че бях чела в едно женско списание за спешна контрацепция. Отидох в близката аптека и там ми препоръчаха Ескапел – само едно хапче, което ме спаси от притеснението след празника с любимия ми мъж. Аптекарят ме предупреди, че не бива да го взимам повече от един път за месеца и че таблетката няма ефект като постоянен контрацептив, а само в спешен случай. Е, нашият беше точно такъв – за следващия път се запасихме с презервативи.

Виолета Д., 36 г.

 


Ново в Cosmo