Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спести неудобството!

 

Оценка: (3/5)

Неотдавна имахме парти на нашия отдел в работата. Отидохме с колегите на заведение, пийнахме, хапнахме, после решихме да потанцуваме. В един момент всички си тръгнаха, но нас със Сашо ни теглеше един към друг и останахме още малко…

Спести неудобството!

Вечерта беше просто невероятна. Вкусната храна и неограничения брой коктейли създадоха приятна атмосфера, а танците, които последваха, свалиха всички бариери. Отдавна се канехме да отидем на салса и ето че моментът дойде. Страстните ритми, горещината в клуба и алкохолът, плъзнал в телата ни, се сляха в едно и ние се веселихме до зори.

Повечето от колегите си тръгнаха, но на нас със Сашо от отдел „Маркетинг” не ни се прибираше. Говорехме, танцувахме, все едно се виждахме за първи път.

Всъщност аз отдавна му бях хвърлила око. Беше симпатичен, интелигентен, перспективен. Затова не се колебах много, когато ми предложи да ме изпрати до нас. Когато стигнахме, не исках да го пускам и го поканих горе. На кафе… Естествено правихме секс – див и страстен. Отдавна не бях изпитвала такова удоволствие. Опитахме всяка стая. Започнахме с кухнята, после минахме през банята, хола, накрая свършихме в спалнята! Когато на сутринта се събудих, се чувствах щастлива. А Сашо беше приготвил и кафе, и закуска. Беше легнал до мен, гледаше ме, а когато го попитах какво има каза, че презервативът май се бил скъсал. Оставих кафето, облякох се набързо и хукнах към аптеката.

Купих ESCAPELLE – най-добрият приятел на жените изпаднали в такава ситуация!

Добре че се сетих навреме, прието до 72 часа след половия акт, хапчето гарантира ефективно предпазване от нежелана бременност. Пие се само веднъж и можеш да си го купиш без рецепта. Понякога се появяват гадене, главоболие, напрежение в гърдите, стомашни болки, диария, замаяност или умора, но са леко изразени и изчезват бързо.

После се обадих на Валя, най-добрата ми приятелка. Трябваше да й разкажа за вечерта. На душата ми беше спокойно. Особено след като Сашо звъня няколко пъти, за да ме чуе и да ме покани на вечеря.

повече инфо на:

http://escapelle.bg/bg/what-is-emergency-contraception/abortion-vs-emergency-contraception


Виж ощеНово в Cosmo