Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

8 предимства на пишкането под душа

 

Оценка: (0/5)

 
 

Колкото и да е странно, пишкането под душа е по-чисто отколкото в тоалетната!

8 предимства на пишкането под душа

Пишкането под душа не е нещо, което ще обсъждаш с приятелки, но е съвсем приемливо да правиш. Университетът на Източна Англия даже е изчислил че ако студентите, които живеят в общежитията пишкат, докато си взимат душ сутрин, това ще спести 187 милиона галона вода на година. (1 галон е около 3.7 литра).

Освен това, макар да не си признаваме, всички пишкаме под душа. Или ако си признаем, ни е малко срам.

Най-добрите начини да подредиш банята си

  1. Икономично е

Университетът на Източна Англия е изчислил, че ако студентите пишкаха под душа, ще спести $230 000 годишно. Едва ли ти ще икономисаш толкова, но все ще спестиш някой лев за вода.

  1. Добре е за природата

Администраторите на Университета на Източна Англия е изчислил, че водата, спестена от 15-те хиляди студенти за една година, ще стигне за напълването на басейн с олимпийски размери 26 пъти. Водата е ценен ресурс и трябва да се пести.

►►►ВИЖ ТУК: 9 гадни неща, които жените правят под душа!

  1. По-хигиенично е

Много експерти по хигиената още се чудят как тоалетната хартия се приема за най-хигиеничното решение за почистване след ползване на тоалетната. Представи си, например, какво ще стане, ако се опиташ да почистиш шоколад от пода със салфетка. - Ще размажеш шоколада и ще влезе във фугите. Затова по-добре пробвай с мокри кърпички. Сухата хартия размазва нещата, а при жените бърсането отзад напред може да инфектира уретрата с бактерии. Затова най-добре се мий с вода.

  1. По-чисто е

Макар че не сме зле като мъжете, жените също могат да накапят дъската на тоалетната. Сещаш се за тоалетните на бензиностанциите, нали? Има си причина за съществуването на бидетата, нищо, че се смеем на някои тоалетни в Турция и канчетата за подмиване.

8 предимства на пишкането под душа

  1. Ще те подготви

Може да ти се налага рядко да пишкаш клекнала някъде из гората, но ако пишкаш под душа, ще ти е по-лесно да се отпуснеш и навън.

  1. Ще подобриш прицела си

Знаеш ли, че и жените можем да насочваме струята? Е, не можем да си напишем името в снега като мъжете, но все пак можем да се научим да контролираме посоката и силата на струята.

►►►ВИЖ ТУК: 9 неща, които никога да не хвърляш в тоалетната!

  1. Забавно е

Еми, така е. Пишкането под душа може да е малък акт на бунт всеки ден.

  1. Не е толкова странно, колкото си мислиш

Проучвания показват, че 80% от хората са пишкали под душа. Освен това е бързо и удобно.


Виж ощеНово в Cosmo