Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 неща, които променят вкуса на вагината ти

 

Оценка: (0/5)

 

Mалките промени във вагиналната миризма не са нещо страшно!

7 неща, които променят вкуса на вагината ти

Може би си чувала, че ако пиеш сок от ананас, той ще промени вкуса на вагината ти, но със сигурност не е единственото нещо, което има такива възможности (дали изобщо е вярно за ананаса???). Макар че не е  имало официално изследване на това как хранително-вкусовата промишленост влияе върху вагиналната миризма, ето някои неща, които лекарите смятат, че могат да променят вкуса там долу.

12 ежедневни неща, които да правиш за щастлива вагина

7 неща, които променят вкуса на вагината ти

Трябва да се отбележе, че това, което е неприятно за един човек, не е неприятно за друг.
Трябва да се отбележе, че това, което е неприятно за един човек, не е неприятно за друг.

1. Алкални храни като аспержи, чесън и силни подправки като къри

Здравите вагини обикновено имат кисело pH, така че всяка храна или продукт, които влияят върху него, могат потенциално да доведат до неприятна миризма. 

2. Антибиотици

Взимането нa антибиотици може да промени естествените бактерии във влагалището, да причини гъбички или да доведе до промяна на вагиналното течение. Защото антибиотиците убиват всички естествени бактерии, променя се pH-то и следователно се променя флората и секретите, което води до неприятна миризма. Всяка от тези промени може да доведе и до промяна на вкуса, но все пак, ако трябва да приемаш антибиотик, приемай.

►►►ВИЖ ТУК: 8 неща, които не знаеш за интимното окосмяване!

3. Витамини

Очевидно е, че ако имаш нужда трябва да приемаш витамини. Но ако взимаш прекалено много витамин В, могат да се появят странни миризми, особено ако си фен на мултивитамините. Трябва да се отбележе, че това, което е неприятно за един човек, не е неприятно за друг. 

4. Рядко състояние, наречено триметиламинурия или "синдром на рибената миризма"

Състоянието се развива вследствие предаване на прекомерни количества от компонента триметиламин. Той се отделя при смилането на храна, богата на веществото холин. Такива храни са: риба, яйца, черен дроб, някои бобени култури и соя.Организмът на хората с подобни нарушения периодично отделя неприятна миризма на риба.

25 храни, които ще увеличат сексуалното желание

5. Житняк

Установено е, че житните треви и хлорофила могат едновременно да действат като естествени ароматизатори, които биха могли да променят миризмата ти. 

►►►ВИЖ ТУК: 8 неща, които не знаеш за интимните си части!

6. Менструалния ти цикъл

Твоята вагина може да има по-метален вкус точно преди или след менструация, заради съдържанието на желязо в кръвта. 

7. Изпотяване

Потенето във фитнес залата може да предизвика по-соления вкус на вагината ти. 


Виж ощеНово в Cosmo