Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ето защо най-неочаквано щъркелът носи...бебе

 

Оценка: (0/5)

 

5 причини за провал в контрацепцията

Ето защо най-неочаквано щъркелът носи...бебе

Те наистина са впечатляващи: виж бременните коремчета на звездите в галерията долу.

Впечатляващи снимки на бременни звезди

►►►Длъжна си да знаеш тези неща преди да забременееш.

Ето защо най-неочаквано щъркелът носи...бебе

Защо контрацепцията ти даде назад?

Не си прочела внимателно
Ако взимаш хапчета, те трябва да се поглъщат всеки ден в един и същи час. В случай че сте на презервативи, виж кога изтича срокът им на годност.

Непоследователна си
Контрацептивите трябва да бъдат взимани редовно и според инструкциите, за да бъдат максимално ефективни (но не забравяй, че най-сигурният начин за избягване на бременност си остава неправенето на секс). Когато забравиш да поемеш дори едно хапче, рискът да забременееш се увеличава с всеки час.

Ето защо най-неочаквано щъркелът носи...бебе


Скъсан презерватив
Класически проблем, който идва от това, че дори при тестове 2-5% от кондомите се късат. Но обикновено това се случва заради неправилна употреба, като най-срещаните причини за скъсване са ноктите и бижутата.

Поемане на някои лекарства
Когато ти предписват лекарства, прочети упътването, за да разбереш дали не снижават действието на контрацептивите ти, както правят някои антибиотици.

►►►Най-странните методи против забременяване.

Вярването, че не можеш да забременееш, докато си в цикъл
Решението да си спестите презерватива, защото си с менструация, може да ти струва доста главоболия и дори едно бебе. Защото е доказано, че в червените дни може също да забременееш.

Чудиш се дали течението, което имаш е ОК?
Когато вагината е здрава, тя се самопрочиства, а течността, която се отделя, я предпазва от инфекции. В идеалния вариант течението няма никакъв мирис, безцветно е и се изсушава на бельото ти. То би могло да се промени около менструалния ти цикъл, овулацията, както и под въздействие на стрес и понякога при определени диети, но ако всичко е наред, скоро отново ще стане същото. Някои симптоми може да ти подскажат, че нещата са се объркали: промени в цвета, количеството или структурата; сърбежи и парене; ненормално кръвотечение.


Виж ощеНово в Cosmo