Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 начина контрацептивът да е секси

 

Оценка: (0/5)

 
 

Контрацептивите е често изглеждат като едни от основните „убийци” на настроението, но съществуват начини те да спомогне за подгряване на нещата в спалнята.

5 начина контрацептивът да е секси

Докато обмисляш секси варианти за възбуждане, последното нещо, което ще ти мине през ум, е контрацепцията. Презервативи, диафрагми и прочие по-скоро биха вгорчили настроението ти, отколкото да го повдигнат. Но вярваш или не, е наистина възможно контрацептивът да се превърне в нещо доста пикантно в леглото.

5 начина контрацептивът да е секси

Ето ви пет начина той да бъде действително възбуждащ!

Избор на контацептив, който позволява доза спонтанност

Един от лесните начини да използвате контрацептив и същевременно двамата да поддържате страстта жива е да подберете вид, който позволява спонтанност на действията. 

5 начина контрацептивът да е секси

Такива са контрацептивната таблетка, спиралата или вагиналната мембрана. „Контрацептивните таблетки са секси, защото, „въоръжени” с тях, можете да правите секс по всяко време без да се притеснявате от забременяване”, казва Д-р Тина B. Тесина, психотерапевт, известен като „Д-р Романтика” и автор на „Пари, секс и деца: спрете кавгите за трите неща, които могат да разрушат брака ви”.

Включване на контрацептива в сексуалната игра

Защо не започнете да го прилагате в леглото, като така го включите в любовната предигра и същинския полов акт?

"Всичко може да изглежда секси, ако погледнете на него по този начин," казва Тесина. "Превърнете поставянето на презервативи в забава, като им намерите приложение в секса. Например тя да му постави презерватива игриво."

5 начина контрацептивът да е секси

Включване в по-сложна фантазия

Възможно е да поставите контрацептива във фокуса на споделена фантазия, в която заедно с партньора да стигнете надалеч и да го превърнете в секси фрагмент от цялостния акт на интимност.

„Може двойките да изфантазират, че имат власт над контрацептива, което често е силно еротично преживяване”, коментира Д-р Джанет Реймънд, лицензиран брачен терапевт и автор на „Ту ме искаш, ту пък - не!” Например как пенисът пронизва диафрагмата, презервативът се къса, хапчето има двойно предназначение — неща от този род”.

Всичко за ефективната контрацепция, тук!

5 начина контрацептивът да е секси

Включване на контрацептива в ролеви игри

В случай, че искаш да станеш още по-дръзка, разиграй с партньора си малка ролева игра.

Редувайте ролите, като се преструвате, че сте лекар и пациент, или аптекар и клиент, или пък двойка, която си купува контрацептиви в дрогерията и е толкова възбудена, че стига до взаимно разкъсване на дрехите. Без значение коя роля сте си избрали, сцената бързо ще се разгорещи. Вижте колко секси и закачлив би могъл да се окаже контрацептивът! Вашите лудории в спалнята „се превръщат в „игра”, а това за един страхотен секс е повече от достатъчно”, твърди Реймънд.

Фантазия, че контрацептива го няма

Ако поемането на рискове възбужда както теб, така и партньора ти, този метод е специално за вас.

Бихте могли да се престорите, че правите секс без контрацепция и да предизвикате фантазиите за забраненото, които често са страхотна тръпка в спалнята. В действителност обаче си използвате контрацептив — просто си представяте, че сте в ролята на „лошите”, като не спазвате правилата. В края на краищата, има ли нещо по-възбуждащо от захвърлянето на предпазните средства и живеенето на ръба? Дяволии разни...


Виж ощеНово в Cosmo