Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 вида интимна пластика за по-добър секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Комплексите, свързани с интимния живота не само пречат на жените да изпитат удоволствие от секса, но и се превръщат във враг на самочувствието.

3 вида интимна пластика за по-добър секс

Но има някои хирургически намеси, които могат да оправят положението.

Естетическа пластика на малки срамни устни

Лабиопластика – процедура, която коригира формата и размера на срамните устни.

След раждане или по някаква друга причина срамните устни могат да променят формата си и да се удължат. Това не вреди на здравето, но може да предизвика дискомфорт по време на секс и в ежедневието. Пластиката им връща оптималната дорма.

3 вида интимна пластика за по-добър секс

Ако срамните устни приличат на муцуната на английски булдог, а при възбуда – на лигавещ се английски булдог, може би е добре да има хирургическа намеса. Толкова малки срамни устни не само не изглеждат естетични, но и създават благоприятна среда за размножаване на бактерии, които причиняват различни неприятни възпаления.

Операцията е амбулаторна, което ще рече, че можеш да се прибереш у дома няколко часа след нея. Разбира се, ще трябва да отидеш на контролен преглед на следващия ден и след седмица, за да проверят заздравяването на тъканта. Шевовете се махат след около месец, а през това време забрави за секса.

Интимна контурна пластика

Контурната пластика се прави с помощта на хиалуронова киселина.

Методът не изисква операция и отстранява естетически и функционални недостатъци, появили се с възрастта или заради индивидуални особености.

Ако никога не си изпитвала вагинален оргазъм, може би трябва да пробваш с контурна пластика. Има, разбира се, и други причини, поради които се прибягва да това: изпускане на урина при стрес, асиметрия на малките срамни устни, провисване и деформиране на кожата.

Процедурата се прави с местна анестезия и скоро след това можеш да се върнеш към обичайното си ежедневие, но трябва да се въздържаш от секс три дни след процедурата. Обикновено след процедурата има неприятно усещане, което преминава за няколко дни. Ефектът от процедурата трае от шест месеца до година.

Предимството от нея е, че се подмокряш много по-бързо и обилно.

Ако си бременна, скоро си раждала, имаш автоимунни или онкологични заболявания, в никакъв случай не си прави тази процедура.

Хименопластика

Хименопластиката – една от най-разпространените интимни операции за възстановяване на девствената ципа.

Жените, които прибягват до хименопластика обикновено го правят по религиозни, етични или морални причини. Някои го правят като подарък за любимия.

Операцията се прави с местна упойка и отнема около час. Лекарите уверяват, че е практически безболезнена и възстановява напълно девствената ципа. Може да се прави повече от веднъж, макар че с всеки следващ път става по-трудно.


Виж ощеНово в Cosmo