Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 умни идеи за леглото

Cosmo
 

Оценка: (5/5)

Не само ти, но и гърдите ти заслужават добра почивка.

3 умни идеи за леглото
3 умни идеи за леглото

Непрактичен начин за справяне с гравитацията.

Подхрани ги.
Започни да нанасяш подхранващ крем вечерно време – така той ще има повече време да се абсорбира в кожата, без да се изтърква от дрехите ти. Ако гърдите ти са големи, или имат склонност към увисване, трябва да ги подхранваш поне веднъж седмично, за да ги запазиш хубави.

Спи със сутиен.
Забрави за легендата, че сутиенът, притискайки гърдите ти, намалява кръвообращението в тях и може да причини рак. Ако имаш голям бюст и се чувстваш по-добре със сутиен, може спокойно да носиш го и докато спиш. Най-добре е да избереш памучен модел, който не е стегнат (за да можеш спокойно да се въртиш и обръщаш) и без банели, защото те ограничават позите, в които ще ти е удобно да лежиш.

Спинкай по гръб или странично.
Спането по корем от време на време не е проблем, но ако често си полягаш така, от притискането на гърдите в матрака може да бъде предизвикано напрежение върху деликатната кожа, което да доведе до преждевременното й сбръчкване. Затова по-добре спи по гръб.


Виж ощеНово в Cosmo