Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които мъжете не разбират за менструацията

 

Оценка: (5/5)

 
 

Има неща, които само хората, страдащи от менструални болки разбират.

10 неща, които мъжете не разбират за менструацията

Помисли си – да имаш болки по време на цикъл е едновременно проклятие, но и картбланш да се държиш по определено странен начин (поне според околните). Ясно е, че мъжете нямат цикъл (и съпровождащите го отвратителни болежки), но така би ни се искало поне малко да разбират какво ни е на нас, клетниците.

14 храни за плосък корем

1. Ние не се превръщаме в „драма кралици“, само защото искаме да се свием на топка и да умрем.

Според нашето знание, няма наука на света, която да е потвърдила официално облекчаващото болките действие на свиването на топка. Но то има успокояващ ефект, така че ще продължаваш да го правиш.

2. Те наистина могат да те сполетят по всяко време.

В един момент се разхождаш по тротоара и се наслаждаваш на хубавото време, а в следващия усещаш как малки елфчета те ритат в матката. Най-гадното от всичко е, че дори не е нужно да си в ментруация, за да се появят съпровождащите я болки. Животът на жените е изпълнен с така забавни изненади!

►►► Виж тук 13 трика за безболезнена менструация

3. Понякога имаш чувството, че някой нарочно изстисква цялата ти репродуктивна система като мокра кърпа.

На практика, точно това се случва „там долу“. Адски боли! Не го преувеличаваме.

4. Да страдаш от постоянни, тридневни болки, наистина те превръща в гадна к*чка.

Дори не ти и пука, че те наричат к*чка в тези моменти.
Дори не ти и пука, че те наричат к*чка в тези моменти.

„О, тя вероятно е в цикъл“, коментират наивните мъже. Честно, какво пък толкова щом менструалните ти болки те превръщат в кошмарно създание, около което никой не иска да припарва. Как биха се чувствали мъжете, ако ги боляха пенисите по няколко дни подред? И те щяха да се превърнат в чудовища, сигурно е.

Кои храни да ядеш, когато си стресирана

5. Болките са много повече от просто болки.

Освен че се чувстваш така, сякаш са подпалили матката и кръста ти, главата те цепи като за световно, коремът ти се е подул колкото 10 футболни топки, трябва да се грижиш и за изтичащата от тялото ти кръв. Понякога болките са последния ти проблем.

6. Почти няма как да се избавиш от тях.

10 неща, които мъжете не разбират за менструацията

Има какви ли не методи за „лекуване“ на менструални болки. Акупунктура, специални масажи, скъпи обезболяващи, горещи възглавнички, списъкът е дълъг. Най-готино е, когато изпиеш едно обезболяващо и отправиш една молитва да се случи чудо. А то не се случва...

►►► Виж тук как да тренираш по време на менструация

7. Имаш чувството, че си болна, но нямаш правото да отсъстваш от училище/работа заради тях.

Помисли си: когато имаш мигрена, синузит или разстроен стомах, напълно приемливо е да се обадиш, че си болна. Но менструалните болки, които често са по-страшни от гореизброените болести, не са официално извинение.

8. Понякога те упрекват, че използваш менструалните болки за извинение, че няма да присъстваш на разни събития.

10 неща, които мъжете не разбират за менструацията

Обикновено упрекът идва от жена, която никога не е страдала от кой знае какви болки по време на менструацията си и не разбира как на теб ти абсолютно невъзможно да изкараш повече от пет минути на крак. Но единственото по-неприятно нещо то това да те боли е да те карат да се чувстваш виновна, че те боли.

9. Мъжете правят гнусливи физиономии, когато има кажеш, че имаш ментсруални болки.

Може би, защото при споменаването на думата „менструални“, мъжете си представят как тече кръв от дупката, в която искат да сложат пенисите си в останалата част от времето. Съжаляваме, момчета, но така е отредила природата, преодолейте го!

10. Всяка жена преживява болките по различен начин.

Това че най-добрата ти приятелка не изпитва почти нищо, не означава, че ти не се гърчиш като гол охлюв веднъж месечно.  


Виж ощеНово в Cosmo