Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

секс хороскоп
Телец

20.04 - 19.05

Научи как да откриеш страстен любовник у този твърдоглавец!
 
Телецът е пленителен отчасти благодарение на любовта си към красивите неща. Късметлиите, които са имали честта да се доберат до леглото на Телец, могат със сигурност да заявят, че най-прекрасното е скрито от очите. Когато го опознаеш, Телецът е емоционален любовник, който си пада по бавните чувствени наслади. Обича да довършва дългите дни и нощи, които прекарва между чаршафите, с разговори, фантазии, съблазняване, дори  готварски умения. Висшата му цел е да създава приятно настроение. Сексът често е средство да се отпусне от по-практичните части на живота си. 

Жената ТЕЛЕЦ
Очакваш от партньора си да бъде мил и търпелив и да прави любов с теб като по учебник. Харесва ти да се чувстваш сексуално удовлетворена, но не си падаш по нетрадиционни подходи. Освен това си доста взискателна и често буквално изпиваш силите на партньорите си. Обожаваш френската любов. Най-добрите ти секс другарчета от зодиака са Овен, Стрелец, Скорпион и Лъв. Похотливата маневра, която би те възбудила ужасно: гаджето ти да смуче пръстчетата на краката ти един по един... Обичаш и да хапеш... хм-м-м-м!

Мъжът ТЕЛЕЦ
Той е идеалният любовник – чувствителен и отговорен за чувствата на половинката си. Предпочита действията да се развиват бавно и лесно. Няма да се превърне в твой водач към еротичното неизвестно, но всичко, което прави за теб, със сигурност ще бъде красиво. Точно това е мъжът, склонен на маратонски орални наслади. А по въпроса с издръжливостта? Още веднъж джакпот! Ако искаш да му доставиш неземно удоволствие, нежно и бавно целуни задната част на врата му.

Ерогенна зона
Шията.

Любимата му фантазия: Дори да ти изглежда странно, Телецът ужасно си пада по смучки!


Фъни Хороскопи