Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

секс хороскоп
Козирог

21.12 - 19.01

Проучи защо деликатният Козирог е известен като работливата пчеличка на зодиака...

Зад спокойствието на Козирога се крие зноен сексапил, който очаква да бъде открит, и то само от този, който го заслужава. Козирогът няма нужда от специално отношение, за да повиши нивата на възбудата си. Това, което ръководи сексуалността му, е чувството, че е щастливо влюбен, защото любовта и сексът при него вървят ръка за ръка. Козирогът е издръжлив, страстен и верен партньор, така че който и да си има работа с него, може да бъде спокоен, защото добре прекараното време му е в кърпа вързано. Козирогът мрази да бъде зависим от половинката си, но за сметка на това не би отказал да бъде глезен и подлаган на нови и нови нива от възбуда. Без съмнение палавата и работлива пчеличка на зодиака би била щастлива с толерантен, силен и супер страстен партньор до себе си.

Жената КОЗИРОГ
Не се нуждаеш от кой знае колко много предигра – способна си от нула достигаш до състояние „УАУ“ за отрицателно време. Екзотичните отклонения от правия похотлив път не те интересуват особено, предпочиташ да запазиш силите си за класически здрав секс. Обичаш да играеш доминираща роля, така че доста си падаш по „ездачката“. Веднъж щом откриеш своя ритъм, сексът се превръща в диво състезание с награда оргазъм за печелившите (не че изобщо е възможно да има губещи, разбира се). Почти безпроблемно можеш да си осигуриш достигане до финала повече от веднъж. Обичаш да драскаш, хапеш и крещиш. Най-добрите ти секс съвпадения: Телец, Скорпион, Риби и Козирог.

Мъжът КОЗИРОГ
Когато прави секс, се стреми към най-доброто, на което е способен. Обича да прави стриктни планове и предпочита да има до себе си жена, която знае какво му харесва. Очаква от нея да бъде винаги на разположение, когато я потърси. Притежава маратонска издръжливост. Точно това е мъжът, който ще издържи до момента, когато си готова да закрещиш... дори да ти трябва цяла нощ. Една от най-предизвикателните му фантазии: масаж, който започва от долната част на гърба му и с нежни движения продължава от двете страни на гръбначния му стълб. 

Ерогенна зона
Коленете.

Любимата му фантазия
Настани се в скута му...


Фъни Хороскопи