Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

седмичен хороскоп
Близнаци

20.05 - 20.06

Обща тенденция за седмицатa

Тази седмица може да си обсебена от действията на партньора си. Меркурий влиза в Скорпион, и ако си прекалено привързана към любимия, това ще се засили и може да ти се наложи да се бориш с желанието си да го контролираш. Осмисли несигурността си и помисли защо искаш да правиш тези неща. Не забравяй, че любовта не е контрол, а взаимно уважение.

Междувременно новолунието във Везни в четвъртък ще ти донесе големи възможности за нови любовни връзки, а опозицията с Уран ни напомня, че всички имаме нужда от лично пространство. Намери баланса.

Близнаци (20 май – 19 юни)

Тази седмица ще си вълнуващо раздвоена в любовта. От една страна, може би скоро си срещнала някой нов, или ще срещнеш някой скоро. Това ще бъде нещо повече от случайна афера. Всъщност, този човек може да завладее ума и сърцето ти. Раздвоението идва от това, че макар да си падате един по друг, не смяташ, че трябва да прекарвате цялото си време заедно. Имаш богат социален живот и много приятели и новият ти любим може и да не го разбере в началото. Трябва да обясниш.

 


Фъни Хороскопи