Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Знаците, че ти трябва нова работа

 

Оценка: (0/5)

И то спешно!

Знаците, че ти трябва нова работа
Знаците, че ти трябва нова работа © Shutterstock.com


1. Развила си съвсем нови измерения на омраза към понеделнишките сутрини. Никой от колегите ти не смее дори да установи зрителен контакт с теб поне до вторник на обяд.

2. Бавно разчистваш бюрото си от снимки и други лични вещи. Просто за всеки случай...

3. Редовно изпитваш уменията си във Photoshop на работа... над Facebook снимките си.

4. Най-забавното задължение, което имаше миналата седмица, беше да подредиш канцеларските си принадлежности по височина.

5. Докато си в сладък следобеден унес зад бюрото, се оставяш на фантазиите за сбирката ти за изпращане с колегите. И фантазиите включват детайлни сцени на остроумно грубата реч, която дърпаш на шефа си, който междувременно подсмърча и бърше сълзи с носната си кърпичка...

6. Преспа с трима от четиримата мъже в отдел Реклама. И дори не ти мигна окото на сутринта (Кога ли ще ги видиш пак в крайна сметка?!).

7. Колежката, която работеше на бюрото до теб, се премести в другия край на офиса и ти се струва, че сега се смее много повече от обикновено.

8. Прекарваш повече време в търсене на информация за сурикатите в Google, отколкото в четене на спешните си служебни мейли. А мразиш тези гадинки!

9. Изпълнителният директор на фирмата изпрати e-mail до всички със забележка за използването на Facebook в работно време. И си послужи с последния ти статус „Work sucks” за пример.

10. Когато майка ти те пита как върви на работа, започваш да хихикаш и да й разказваш как онзи мъж е влязъл под кожата ти и смущава съня ти...


Виж ощеНово в Cosmo