Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Успехът в кариерата зависи от цвета на косата

 

Оценка: (5/5)

Още едно доказателство за огромната пропаст между блондинките и брюнетките откриха британски изследователи.

Успехът в кариерата зависи от цвета на косата

Жените с тъмна коса извоюват по-голям успех в работата си, установил екипът от специалисти, ръководен от професор Крис Соломон, който искал да разгадае връзката между косата и постиженията в областта на кариерата.

Момичетата с черна и права коса имат най-голям шанс за успех. Те имат огромен бизнес нюх качества на лидер. Голямата брадичка е един от ключовите параметри, които определят дали имате ръководни качества или не и може да бъде жокер за работодателите по време на интервюта. Хората с по-малка брадичка се считат за по-слаби и по-малко надеждни служители.

Блондинките, особено тези с меки черти на лицето не могат да пробият толкова лесно в бизнеса. Мнозина от тях сменят косата си, за да променят мнението на хората или прибягват дори към пластичната хирургия, за да изглеждат по-мъжествени, смели и стабилни.


Виж ощеНово в Cosmo