Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Успехът има причина.

Cosmo
 

Оценка: (0/5)

Успехът има причина.
Успехът има причина.
Първата крачка в кариерата е много важна. Ето какво трябва да имаш предвид, когато започваш.

Напиши нещата, с които искаш да се занимаваш.
Хората са добри само в това, което обичат да правят и затова е жизненоважно работата, която ще си избереш, да ти доставя удоволствие – иначе цял живот ще бъдеш неудовлетворена.

Подготви се преди интервюто.
Да си наясно каква е фирмата, в която отиваш, не е нещо изненадващо – странното ще бъде, ако не знаеш нищо за нея. Опитай се да научиш повече неща – включително и защо си тръгва предишният човек.

Не приемай нещата навътре.
Мъжете се отнасят много по-буквално към изискванията на работното място, докато жените се вживяваме понякога повече от нужното в междуличностните отношения, поради което нерядко си патим – оценяваме и ни оценяват повече като хора, а не като професионалисти, защото губим време в ненужни сплетни.

Не се крий.
Още в началото ще трябва да се научиш да демонстрираш уменията си. Но както във всичко останало, и тук не бива да прекаляваш, защото щом се те наели, значи очакват да работиш добре, а не да им натякваш, че си си свършила работата. Така че по-пестеливо с хвалбите, но не забравяй за тях.


Виж ощеНово в Cosmo