Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Създай правилно първо впечатление

 

Оценка: (0/5)

Създай правилно първо впечатление
Създай правилно първо впечатление © Shutterstock.com
„По дрехите посрещат, по ума изпращат“ е клише, защото клишетата са самата истина. И ако има момент, когато държиш вратата на възможностите ти да бъде широко отворена, то интервюто за работа определено е един от тях.


Работната динамика играе важна роля в продуктивността и удовлетворението на служителите, така че потенциалният ти работодател ще те оценява по характера ти, как ще паснеш на атмосферата и по опита ти. Искаш дрехите и стилът ти да показват, че си подходяща не само за работата, но и за работното място. Имаме няколко съвета, които ще ти помогнат да се покажеш в най-правилната светлина!Не всички можем да си позволим лукса да си купуваме правилните дрехи за всяко отделно интервю за работа (без да затънем в сериозни дългове), но за сметка на това можем да си позволим да изглеждаме в добра форма на големия ден. Първите впечатления са много важни, затова си дължиш да си осигуриш всякакви предимства.

Продължава...


Виж ощеНово в Cosmo