Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Стигни до върха!

 

Оценка: (0/5)

Стигни до върха!
Стигни до върха! © Shutterstock.com
Четири брилянтни карирерни съвета, които ще ти помогнат да постигнеш това, което искаш

1. Подреждай задачите си по важност

Ако веднага щом се озовеш на работа сутринта, осъзнаеш, че имаш да свършиш 140 неща, това може да ти подейства адски обезкуражаващо. Вместо да се мъчиш да свършиш няколко неща наведнъж като в крайна сметка не успееш да свършиш нищо както трябва, планирай атаката си като съставиш списък на всичко най-неотложно. След това започни работата си спокойно и отмятай задачките една по една.

2. Настрой се положително

Да си позитивна е разположение на духа, което можеш да култивираш. Има аспекти от работата си, които не харесваш, разбира се, но ако съзнателно си напомняш тези, на които се наслаждаваш, и каква късметлийка си, че имаш добра работа в условията на криза, ще се почувстваш по-добре дори в най-гадните дни.

3. Свържи се хората, които вече имат това, което искаш

Можеш да научиш много от тях, да се вдъхновиш и мотивираш да работиш дори по-усърдно, за да постигнеш целите си. Хората, които вече са минали по твоя път, са правили грешки и са се учили от тях, и от тях можеш да получиш по-добри съвети от всеки друг. Възползвай се от опита им, за да стигнеш там, където искаш, по-бързо.

4. Не се отказвай

Знаеш израза, че „хубавите неща се случват на онези, които умеят да чакат“, нали? Ами, това е самата истина. Добави към него и „онези, които работят усилено, никога не забравят каква ще бъде наградата им и не се отказват при първия провал по пътя им“. Можеш да постигнеш всички свои цели, стига да не се отклоняваш от тях. Тайната на успеха е малко късмет и много тежка работа. Затова се фокусирай над кариерата си и можеш да превърнеш мечтите си в реалност.


Виж ощеНово в Cosmo